Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Νέα Υόρκη και Μόντρεαλ τιμήσαν και θα τιμήσουν την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας και παρελαύνουν - Με Έλληνες Εύζωνες η Παρέλαση στην Ελληνούπολη - Γκρικ τάουν (Greek Town) - Γιορτή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Τζέρσεϊ της Νέας Υόρκης - Ενθουσιασμός για την Ελλάδα στην Παρέλαση της Φλόριδας και στη Λεωφόρο των Δωδεκαννήσων

Η Ομογένεια της τριπολιτειακής περιοχής, της Νέας Υόρκης, του Ντιτρόιτ και του Μόντρεαλ, μετά τη Δοξολογία που θα τελεστεί την Κυριακή σε όλους τους ναούς θα ξεχυθεί στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν, στην Ελληνούπολη - Γκρικ τάουν (Greek Town) του Ντιτρόιτ και στο ομόνυμο Πάρκο του Μόντρεαλ, για να εκφράσει την Υπερηφάνεια για την Καταγωγή και τα επιτεύγματά της! Αύριο, Κυριακή πρωί, θα τελεστεί επίσημη Πανηγυρική Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού, όπου θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Ντιτρόιτ κ. Νικόλαος.
Στη συνέχεια, οι επίσημοι θα μεταβούν στο Ελληνικών Συμφερόντων Ξενοδοχείο «Αθήναιαν» για την Επίσημη Δεξίωση, πριν αρχίσει η Παρέλαση! Εκεί θα υπάρξουν χαιρετισμοί από τους διάφορους παράγοντες, ενώ νέοι και νέες από Ελληνικά Χορευτικά Συγκροτήματα, θα παρουσιάσουν Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς!
Η Παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική οδό Μονρό Στριτ και σε μήκος ενάμισι περίπου μιλίου, αναμένεται δε να αρχίσει στις 3 μ.μ. από τη θέση Γούντγουαρντ προς τη λεγόμενη Ελληνούπολη του Ντιτρόιτ. Μέγας τελετάρχης,  θα είναι φέτος ο ομογενής επιχειρηματίας, Θεόδωρος Ζαμπέτης, ο οποίος και θα απευθύνει χαιρετισμό από την εξέδρα των επισήμων.
Θα παρελάσουν 40, περίπου, τμήματα και 5-6 άρματα διαφόρων Ομογενειακών Φορέων. Μετά την Παρέλαση, θα πραγματοποιηθεί Εκδήλωση με Ελληνικούς Χορούς, λίγο πιο πέρα από την εξέδρα κοντά στην Ελληνική Παροικία!
Νέα Ιερσέη. Τη γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου γιόρτασε ο ομώνυμος Ιστορικός Ιερός Ναός στην πόλη Τζέρσεϊ Σίτι στη Νέα Ιερσέη με Μέγα Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Εορταζόμενου Μητροπολίτου κ.κ. Ευάγγελου, βοηθούμενος από τον ιερατικό προϊστάμενο του ναού π. Απόστολο Παναγόπουλο κι άλλους Έλληνες Ιερείς, το απόγευμα της Παρασκευής 24 Μαρτίου!

Η εικόνα από τις Ελληνικές Παρελάσεις στις ΗΠΑ, ήταν εντυπωσιακή! Πρόεδροι όλων των Συλλόγων παρήλασαν στην Φλόριδα!
Πανηπειρωτικά Σωματεία καθώς και Σωματεία από την Κύπρο και την Μακεδονία εντυπωσίασαν!
Οι Εύζωνες με τον άψογό τους βηματισμό εντυπωσίασαν το πολυπληθές Ελληνικό Κοινό που είχε συγκεντρωθεί στη λεωφόρο!
Η πρόεδρος του Συλλόγου Αθηναίων, «Αττική» φθάνοντας με το τμήμα της σταμάτησε μπροστά στην εξέδρα των επισήμων και τραγούδησε από το μικρόφωνο το «Η Ελλάδα, ποτέ δεν πεθαίνει», ενώ ευχήθηκε για μια αδιαίρετη Κύπρο!
Οταν οι Κρήτες του τοπικού συλλόγου έφτασαν μπροστά στην εξέδρα των επισήμων κατά την ελληνική παρέλαση την Κυριακή, στο Τάρπον Σπρινγκς, ο πρώην πρόεδρος, Ιάκωβος Μπούτζουκας, ντυμένος με την παραδοσιακή κρητική στολή, τους πλησίασε κρατώντας στα χέρια του ένα δίσκο, με ποτηράκια γεμάτα τσίπουρο και με μικρούς κρητικούς μεζέδες.
«Ελάτε σύντεκνοι, εδώ είναι η Κρήτη μας», είπε και όλοι οι επίσημοι πρόθυμα και γελώντας, άπλωσαν διαδοχικά τα χέρια και πήραν, μέσα στα χειροκροτήματα του κόσμου. Το γραφικό άρμα των Κρητών σταμάτησε και νέοι και νέες του χορευτικού με τις πολύχρωμες στολές τους, έστησαν το χορό, στη μέση του δρόμου, ενώ όλη η περιοχή αντηχούσε από την Κρητική Λύρα! «Ζήτω η λεβεντογέννα Κρήτη», φώναζαν από τον κόσμο. Νωρίτερα, ο κόσμος καταχειροκρότησε τους 15 εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς, που με τον γνωστό βηματισμό τους διέσχισαν την παραλιακή Λεωφόρο Δωδεκανήσου, που ήταν γεμάτη και από τις δύο πλευρές! Οι υπόλοιπες Παρελάσεις κανονίζονται ήδη και δρομολογούνται με τη συνεργασία των Αρχών και των Σωματείων των Ελλήνων Ομογενών της κάθε περιοχής της Ελλάδας, ενώ παράλληλη επίσημη Δεξίωση των Ελλήνων, πραγματοποιείται στον Λευκό Οίκο!
Συγχαρητήρια!