Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Αυτοκρατορικές Μεγαλειώδεις Παρελάσεις Ελλήνων στην Νέα Υόρκη (ΗΠΑ) - Στα Γαλανόλευκα η 5η Λεωφόρος

Αυτοκρατορικές και Μεγαλειώδεις Παρελάσεις Ελλήνων πραγματοποιήθηκαν στην Νέα Υόρκη των Η.Π.Α.! 
Στα Γαλανόλευκα ντύθηκε η 5η Λεωφόρος! Οι Έλληνες που δίνουν καθημερινά το παρόν τους ως Αφεντικά Κολοσσιαίων Επιχειρήσεων, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε κι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ¨σας συναντώ παντού στη Νέα Υόρκη¨, έδωσαν και το παρόν τους με μία Θρυλική, Αυτοκρατορική και Μεγαλειώδη γεμάτη από Ελληνικά Άρματα και Μέλη Παρέλαση στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν!
Συμμετείχαν και καταμετρήθηκαν πάνω από 100 Ελληνικοί Μεγαλειώδεις και Υπέρλαμπροι Σύλλογοι κι Ομοσπονδίες, Σχολεία, Σωματεία και Ομογενειακοί Φορείς! Περίπου 50 Άρματα τράνταξαν την Νεά Υόρκη με συνοδεία Ελληνικής Μουσικής από 10 ξεχωριστές Φιλαρμονικές παρακαλώ!
Σε απευθείας μετάδοση μεταδόθηκε η Παρέλαση από τα κανάλια, ενώ σκυτάλη πήραν τα Ελληνικά Παληκαρίσια Χορευτικά Συγκροτήματα! 
Οι δρόμοι έκλεισαν για πολλές ώρες μέχρι να παρελάσει και ο τελευταίος Έλληνας από την Λεωφόρο με τα χειροκροτήματα να αντηχούν! Ο αστυνόμος Χριστόφορος Στυλιανίδης, ο οποίος πριν από τρεις εβδομάδες τιμήθηκε από τον πρόεδρο του Μπρονξ μίλησε για μία άρτια Ελληνική Διεξαγωγή και Υπερθέαμα με τη συμμετοχή των Επισήμων Αρχών της Πόλης!
Μετά την παρέλαση ακολούθησε παράθεση Μεγαλειώδους δεξίωσης του Προξενείου, ενώ ο εορτασμός συνεχίστηκε στην Αστόρια με το δείπνο προς τιμήν των Ευζώνων και της ομογένειας να κατακλυζει τους δρόμους!
Στο Σύδνεϊ της Αυστραλίας μετά την Μεγαλειώδη Παρέλαση που κατέκλυσε την περιοχή, οι Αρχές απέστειλαν τις ευχές τους για τον Ελληνισμό και παρέθεσαν Δεξίωση μαζί με τις Ελληνικές Εκδηλώσεις!
Συγχαρητήρια και χρόνια πολλά στον απανταχού Ελληνισμό!