Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Πλήθη κόσμου στο πόδι: Ο θάνατος ενός 11χρονου παιδιού στο προαύλιο σχολείου συγκλονίζει όλη τη χώρα - Αποκλείστηκαν οι δρόμοι στο Μενίδι από Έλληνες Πολίτες και 250 πάνοπλους Έλληνες Άνδρες των Αρχών καταστολής για να ξεβρωμίσουν την περιοχή από τις 'ψείρες' με απέλαση από την χώρα. Όλοι μαζί βρέθηκαν για το 'ξεβρώμισμα' (καθάρισε το σημείο)

Απέκλεισαν τους δρόμους οι κάτοικοι.
 
Κλείσιμο υπήρξε και από τις αρχές στο σημείο δεν έμπαινε ούτε έβγαινε κανείς- μέχρι τον καθαρισμό των κρυμμένων σαν τις κότες 'ψειρών' από το σημείο, μέχρι το ξεκαθάρισμα εκτός της χώρας.
Το χρονικό: Η τραγωδία σημειώθηκε την Πέμπτη σε δημοτικό σχολείο της δυτικής Αττικής. Αρχικά έγινε γνωστό ότι ο 11χρονος Μάριος λιποθύμησε και πέφτοντας κάτω, χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Κατόπιν της ιατροδικαστικής όμως έρευνας διαπιστώθηκε πως έφερε βολίδα στο κεφάλι!

Η ένταση των κατοίκων: Άμεσα τα μέσα του διαδικτύου καθώς και όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ έριξαν την ευθύνη σε ¨ψείρες¨ οι οποίες διέμεναν σε κοντινή απόσταση παρανόμως από το σχολείο των Ελλήνων. Από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής η ένταση εντάθηκε με αποκλεισμένους δρόμους και ρίψη αντικειμένων και μολότοφ για το ξεβρώμισμα το οποίο ¨έγινε άρον-άρον και όπου φύγει-φύγει¨ από την περιοχή μια για πάντα, πραγματοποιώντας μαζική διαδήλωση, σπάζοντας ακόμη και τζαμαρίες για να φύγουν οι βρώμικες 'μύγες΄ από εντός. Παράλληλα πάνοπολοι Έλληνες Άντρες, συγκεκριμένα περισσότεροι από 250 Αστυνομικοί από όλες τις υπηρεσίες, συμμετείχαν στη γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή. Σημειώνεται πως απέκλεισαν το σημείο και δεν αφήνουν κανένα ούτε μέσα, ούτε και έξω να βγούνε μέχρι να ξεβρωμίσει ο τόπος. Στην περιοχή επικρατεί μεγάλη ένταση με κατοίκους πότε συγκεντρωμένοι στο δημαρχείο, φωνάζοντας συνθήματα κατά των ¨σάπιων μπαστάρδων¨ αλλά και της δημοτικής Αρχής που δεν έκανε όπως λένε, τίποτα για να αντιμετωπίσει το ζήτημα τόσο διάστημα.
Το ξεβρώμισμα: Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές της Αστυνομίας, καταβάλλεται υπεράνθρωπη προσπάθεια να ολοκληρωθεί με θετική έκβαση με τους πάνοπλους Έλληνες Άντρες η έρευνα πριν τη δύση του ηλίου, καθώς δεν επιτρέπονται παρόμοιες έρευνες κατά τη διάρκεια της νύχτας, εκτός ειδικών περιπτώσεων όπως της χθεσινής.
Πορείες: Με αναμμένα κεριά στα χέρια τους γονείς από το Μενίδι μαζί με τα παιδιά τους διαμαρτυρήθηκαν για την τραγωδία με θύμα τον εντεκάχρονο Μάριο που η ζωή του στερήθηκε από μια τόση ασήμαντη αφορμή. Λίγο αφότου αποχώρησαν από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, οι κάτοικοι αποφάσισαν να δείξουν ότι πλέον τα περιθώρια ανοχής τους στα όσα συμβαίνουν στην πόλη τους έχουν εξαντληθεί με εκ νέου αποκλεισμό της περιοχής. 

Εκτός από τους δρόμους για το ξεβρώμισμα, πήραν φωτιά και όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με όλα τα σχόλια ανεξαιρέτως, στο ίδιο επίπεδο.