Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Έλληνας είναι ο υπεύθυνος Διανομών στις πιο γνωστές Όπερες του κόσμου - Ηλίας Τζεμπετονίδης (Παντού είμαστε Εμείς οι Έλληνες)

Ο Κος. Ηλίας Τζεμπετονίδης έχει εργαστεί ως υπεύθυνος διανομών στην Ελλάδα και στις μεγαλύτερες Όπερες του κόσμου!
Κατάγεται από τη Λάρισα και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος Νομικής, Επικοινωνίας και Πολιτιστικού Μάρκετινγκ κι εργαζόμενος στις μεγαλύτερες Όπερες του κόσμου!
Σχετικά με τη Λυρική Σκηνή στην Ελλάδα, ο Ηλίας Τζεμπετονίδης υποστηρίζει ότι η Ελλάδα έχει αξιόλογο δυναμικό τραγουδιστών της όπερας για να στεκεται ψηλά! Ως υπεύθυνος διανομών στις μεγαλύτερες Όπερες αξίζει να σημειωθεί, πως είναι η πρώτη φορά στα τόσα χρόνια ιστορίας της Σκάλας του Μιλάνου, που υπεύθυνος διανομών υπήρξε ένας άνθρωπος νέος σε ηλικία αλλά το σημαντικότερο όλων, Έλληνας κι όχι Ιταλός, ενώ ιδιαίτερα σημαντικό θεωρείται το γεγονός ότι ο Ηλίας Τζεμπετονίδης, ήταν προσωπική επιλογή του ίδιου του γενικού διευθυντή της Σκάλας!
Όπως ο ίδιος έχει αναφέρει σε συνέντευξή του, οι Ιταλοί τον παρακολουθούσαν αρκετό καιρό και όταν εκείνοι επικοινώνησαν μαζί του το καλοκαίρι του 2009 έγινε το ξεκίνημα!
Το 2014, ο Κος. Ηλίας Τζεμπετονίδης αποφάσισε να δεχθεί άλλη μια μεγάλη επαγγελματική πρόκληση δηλαδή να αναλάβει την αντίστοιχη θέση στην Όπερα των Παρισίων και την Όπερα της Βαστίλλης!
Συγχαρητήρια!