Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

28η Οκτωβρίου 2017¨ - ¨Οι Ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες¨ - Τα Ελληνικά Καμάρια κι η Ελληνική Ηπερηφάνεια εντυπωσίασαν στην Ελλάδα διαπρέποντας σε όλο τον κόσμο [Παρελάσεις σε όλη την Ελλάδα για την Επέτειο του Όχι-Στρατιωτική Ηγεσία-Θεσμοί-Σύλλογοι και Φορείς-Μαθητική Παρέλαση-Εορτασμός στην Βόρεια Ήπειρο και την αλβανία-Εορτασμός στο Εξωτερικό-Ειδικές Δυνάμεις-ΟΥΚ, Έλληνες Καταδρομείς-Έλληνες Εύζονες-Έλληνας Χειριστής Πιλότος του Εφ-16]

28η Οκτωβρίου 2017! ¨Οι Ήρωες πολεμούν ως Έλληνες!¨ 
Τιμώντας αυτή την ημέρα του Ελληνισμού τα Ελληνικά Καμάρια κι η Ελληνική Ηπερηφάνεια εντυπωσίασαν στην Ελλάδα διαπρέποντας σε όλο τον κόσμο! Η Πατρίδα μας με την εξύψωσή της ήταν και παραμένει το πρώτο μέλημα κι ασχολία όλων των Πολιτών κι αυτές τις ¨Άγιες Ημέρες¨ και πάντα! Αν έχεις Πατρίδα, τότε έχεις όλα τα υπόλοιπα και δεν είσαι απλά ένα κούτσουρο!
Με Γιορτές στην Ελλάδα και Παγκόσμια,
εντυπωσιακή ήταν η μέρα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου!
Η βροχή στη Θεσσαλονίκη δεν επηρέασε τον κόσμο που ξεχύθηκε στους κλειστούς από την Τροχαία δρόμους της για την άριστη διεξαγωγή της και φέτος! Φέτος, για πρώτη φορά, στη Στρατιωτική Παρέλαση στη Θεσσαλονίκη συμμετείχε το Πολεμικό Ναυτικό, με την παρουσία του «Αβέρωφ» από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης! 
Στρατιωτική Παρέλαση/Επίλεκτα Σώματα Ασφαλείας: Το λόγο πήρε η Στρατιωτική Ηγεσία και τα Επίλεκτα Σώματα Ασφαλείας που καταχειροκροτήθηκαν από τους Έλληνες Πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί να παρακολουθήσουν την Μεγαλειώδη Παρέλαση!
Μαθητικές Παρελάσεις Ελληνόπουλων πλημμύρισαν την Ελλάδα και τη γη: Τα Ελληνόπουλα σε όλες τις Ελληνικές Πόλεις και τα Χωριά μας, παρήλασαν υπερήφανα τιμώντας τον Ελληνισμό!
Βόρειος Ήπειρος και αλβανία:  Η Εθνική μας Εορτή άρχισε από την πόλη των Αγίων Σαράντα με ένθερμες Ελληνικές Γιορτές κι Εκδηλώσεις στην Πόλη!
Η 27η Οκτωβρίου ήταν πολύ φορτωμένη με Εκδηλώσεις Μνήμης και χαράς σε όλη τη Βόρεια Ήπειρο! Στη Φοινίκη, σε μεγάλη αίθουσα κατάμεστη από κατοίκους μα και προσωπικότητες του χώρου, με την αιγίδα της Ομόνοιας Παραρτήματος Δελβίνου, τρία εννιάχρονα Ελληνικά Σχολεία του Δήμου, της Φοινίκης, του Μεσοποτάμου και της Λιβαδειάς, παρουσίασαν καταπληκτικά προγράμματα με Ελληνικά Τραγούδια, Ποιήματα και Χορούς, φορώντας τις Ελληνικές Παραδοσιακές Φορεσιές της περιοχής τους, αποσπώντας τα χειροκροτήματα όλων των Ελλήνων πολιτών!
Στη Δερβιτσιάνη τα σχολεία της Δρόπολης γιόρτασαν παρέα με όλους τους Έλληνες-κατοίκους της περιοχής!
Στην αλβανία κατατέθηκαν πολλά Στεφάνια και συνεχίστηκαν οι Ελληνικές Εκδηλώσεις στις πόλεις για την Εθνική Εορτή της Ελλάδας από Ελληνικές Οργανώσεις και Συλλόγους!
Βόρειος Ήπειρος και αλβανία: Κατάθεση Στεφάνων από την πρέσβειρα της Ελλάδος στα Τίρανα κ. Ελένη Σουρανή, τον Ακόλουθο Εθνικής Άμυνας στην Ελληνική Πρεσβεία Συνταγματάρχη Χρήστο Βαγιετζή, τον περιφερειάρχη Αργυροκάστρου κ. Φλ. Μπίμε, τον Πρόεδρο Τέκνων, Συγγενών και Φίλων Άταφων Νεκρών του Έπους του 40-41 τέως Υπουργό και Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Ι. Σούρλα, τον πρόεδρο του ΚΕΑΔ κ. Β. Ντούλε, τον εκπρόσωπο Περιφέρειας Ηπείρου κ. Γ. Καραγιάννη, τον Γ. Πρόεδρο της Ομόνοιας κ. Λ. Παππά, την εκπρόσωπο Κρατικής Επιτροπής Μειονοτήτων κ. Κ. Μπεζιάνη, τους βουλευτές Φλ. Γκολέμι και Α. Μάρτο του ΣΚ, Τρ. Σέχου του ΔΚ. Από τους Δημάρχους Δρόπολης και Φοινίκης Α. Ντέτσικα και Λ. Χρήστο, τον δήμαρχο Πωγωνίου κ. Κ. Καψάλλη, τον αντιπρόεδρο του ΜΕΓΚΑ κ. Δ. Κώτσια, τον αντιδήμαρχο Ιωαννίνων κ. Π. Κολώστα, τον κ. Χρ. Πετσινό εκ μέρους της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Ηπείρου, από την Ένωση Λογοτεχνών με τον κ,. Αγ. Παναγούλια, τον δήμο Αμαρουσίου και Ηλιούπολης Αθηνών, τον εκπρόσωπο τύπου Πανειπηρωτικού Συμβουλίου Θ. Καλυβιώτη, την Αντιπρόεδρο του Ιδρύματος Βορειοηπειρωτικών Ερευνών Ιωαννίνων κ. Αρ. Μάνθου, τον πρόεδρο της κοινότητας Βουλιαρατίου Δ. Κουρεμένο, των μαθητών και δασκάλων του σχολείου κι άλλων ένθερμων Ελληνικών Φορέων και Συλλόγων! Συγχαρητήρια!
Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο

Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο

Στο εξωτερικό σε Αμερική και Ευρώπη τιμήθηκε ο Ελληνισμός με ξεχωριστές Παρελάσεις! Στην Αυστραλία, Λεβέντες Κρητικοί ύψωσαν την Γαλανόλευκη μέσω των θεσμών της χώρας στις Πόλεις!
Στην Ελλάδα: Ειδικές Δυνάμεις - ΟΥΚ: Μονάδες των Ελλήνων Ανδρών των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων (Ελλήνων Καταδρομέων) κι Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών (OYK) παρέλασαν σε άψογους σχηματισμούς τραντάζοντας το έδαφος και καταχειροκροτήθηκαν από το Ελληνικό Πλήθος!
Οι Έλληνες Εύζωνοι κι ο Έλληνας Τσολιάς που εντυπωσίασαν άπαντες:
Ο νεαρός Έλληνας Εύζωνας, της Στρατιωτικής Παρέλασης εντυπωσίασε με το Ελληνικό του αγέρωχό Βλέμμα και συγκίνησε άπαντες! Ακολούθησαν κι οι υπόλοιποι Έλληνες Εύζωνοι μετά τον κύριο Δείκτη οι οποίοι συνολικά καταχειροκροτήθηκαν από όλο τον κόσμο!
 Συγχαρητήρια!
Ο Πιλότος του Εφ-16 που συγκλόνισε τους Έλληνες: Η αυλαία της κεντρικής Παρέλασης στην Ελλάδα, στην Πόλη της Θεσσαλονίκης την οποία παρακολούθησε η Ελληνική Ηγεσία, έπεσε φέτος με την εντυπωσιακή επίδειξη από το μαχητικό Εφ-16, με τον Έλληνα Επισμηναγό χειριστή Πιλότο, Κο. Λουκά Θεοχαρόπουλο από την ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων ΖΕΥΣ καθώς έσχιζε τους αιθέρες, συγκλονίζοντας την Ελλάδα και τον Κόσμο! Απογειώθηκε από την 110 πτέρυγα μάχης της Πόλης μας Λάρισας και με το μήνυμά του σκόρπισε ρίγη συγκίνησης, εκφωνώντας χαρακτηριστικά: ¨Οι Ήρωες πολεμούν ως Έλληνες -  Χρόνια Πολλά Ελλάδα!¨ Το Μήνυμα του Έλληνα Επισμηναγού «Το ΌΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940 είναι το Μολών Λαβέ του Λεωνίδα! Δείχνει το Μεγαλείο της Ελληνικής Ψυχής! Οι Ήρωες πολεμούν ως Έλληνες. Χρόνια Πολλά Ελλάδα!»!
Χρόνια Πολλά Έλληνες! 
Συγχαρητήρια!