Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Ο Έλληνας ¨Βασιλιάς των Ψαριών¨ στην Κολωνία - Ένας Καβαλιώτης κατακτά την αγορά του ψαριού

Ο Βασιλιάς των ψαριών στην Κολωνία είναι Έλληνας! «Το σπίτι του ψαριού» Αυτό είναι το όνομα ενός ξακουστού ψαράδικου στην καρδιά της Κολωνίας, το οποίο πριν από δυο χρόνια αποφάσισε να αγοράσει από τον παλιό ιδιοκτήτη του, ο Ανέστης Βλασακάκης από την Καβάλα! Τι λείπει από τη Γερμανία; Μα, το φρέσκο ψάρι! Έτσι ξεκίνησε το 1976 το εμπόριο ψαριών. Πήγαινε από την Κολωνία στο Παρίσι, στη μεγαλύτερη ψαραγορά του κόσμου μετά το Τόκιο κι από εκεί έφερνε φρέσκα ψάρια. Ήταν ο πρώτος στην Κολωνία. Με τα χρόνια, ο Τάσος και οι γιοι του κατάφεραν να δημιουργήσουν στη Γερμανία «τη δυναστεία των Καλαμαριών», όπως είχε γράψει κάποτε κι ο γερμανικός Τύπος!
Ο Ανέστης Βλασακάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κολωνία, όπου και φοίτησε σε Ελληνικό Σχολείο! Κατάγεται όμως από το Χρυσοχώρι της Καβάλας!
Μιας περιοχής της Ελλάδας με Παράδοση στο καλό, Αιγαιοπελαγίτικο Ψάρι! Από εκεί ξεκίνησε πριν από πολλές δεκαετίες ο πατέρας του Ανέστη ο Τάσος, στον οποίο ο ίδιος οφείλει το πάθος για αυτή τη δουλειά. Ο Ανέστης μιλά διαρκώς για τον πατέρα του, τον μέντορά του, ο οποίος από την Καβάλα πήγε στον Πειραιά κι από εκεί στην Κολωνία.
Πέρα από την αγάπη του για τα ψάρια και την οικογενειακή παράδοση τον βοήθησαν και οι σπουδές του στη διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας αλλά και τα μεταπτυχιακά του στην Κολωνία! Ο Ανέστης Βλασακάκης είναι πια δίχως αμφιβολία επιτυχημένος στον χώρο που έχει επιλέξει. Το μαγαζί είναι όπως και στην Ελλάδα, καθημερινά γεμάτο, από το άνοιγμα ως το κλείσιμο κι ο κόσμος όπως παντού, τρελαίνεται για την Ελληνική Μας Κουζίνα!
Συγχαρητήρια!