Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Εγκαινιάζεται η Έκθεση για το Κάστρο της Καλλιθέας την 1η Φεβρουαρίου

Η νέα περιοδική έκθεση στο Διαχρονικό Μουσείο της Λάρισας παρουσιάζει την Αρχαία Πόλη στη θέση «Κάστρο» Καλλιθέας! 
Το Αρχαίο «Κάστρο» Καλλιθέας συναγωνίζεται τις Αρχαίες Πόλεις που είχαν την τύχη να διατηρηθούν σε μεγάλη έκταση και κατοικήθηκε από τον 4ο έως τον 2ο αι. π.Χ. διασώζοντας ολόκληρη την οχύρωση, στο εσωτερικό της οποίας διατηρούνται ορατά επιφανειακά η Ακρόπολη, Ναοί, δημόσια και ιδιωτικά κτίρια Η έκτασή της εντός των τειχών ήταν 340 στρέμματα και πιθανόν ταυτίζεται με την Αρχαία Πόλη Πεύμα!
Στην έκθεση περιλαμβάνονται ευρήματα των ανασκαφών σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια, ανάμεσά τους Αγγεία, Υφαντικά Βάρη, Λυχνάρια, Ειδώλια, Νομίσματα και μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία συντηρήθηκαν στα εργαστήρια της Εφορείας. Τα πιο αξιόλογα ευρήματα προέρχονται από την έρευνα του Κτιρίου 10, μίας ιδιωτικής οικίας ασυνήθιστα μεγάλου μεγέθους, που έδωσε πολλές πληροφορίες για την καθημερινή ζωή της πόλης. Συνοδεύονται από φωτογραφίες, επεξηγηματικά κείμενα, βίντεο και μακέτες των σημαντικών κτιρίων, τα οποία βοηθούν στην εκτίμηση της εικόνας της Αρχαίας Πόλης. Επιπλέον, εκτίθεται και ένας πειραματικός όρθιος αργαλειός, ο οποίος κατασκευάστηκε και στον οποίο χρησιμοποιήθηκαν Αρχαία Υφαντικά βάρη που βρέθηκαν στην Οικία 10, για να υφανθεί ένα κομμάτι υφάσματος! 
Η έρευνα στο Κάστρο Καλλιθέας έδειξε ότι υπερτερούσε σε πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη. Ιδιαίτερα από την Ελληνιστική Περίοδο και εξής συμμετείχε στα διεθνή πολιτικά και οικονομικά δίκτυα αυτής της εποχής των μεγάλων πολιτικών αλλαγών!
Αρωγοί η εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας, ο Δήμος Φαρσάλων, το Πανεπιστήμιο του Καναδά καθώς και το Αρχαιολογικό του Ινστιντούτο!
Συγχαρητήρια!