Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Μόνο οι Έλληνες μπορέσαν και μπορούν: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το Συλλαλητήριο των Ελλήνων Πολιτών στην Θεσσαλονίκη - Κανείς μέχρι σήμερα δεν κατάφερε παρόμοια δυναμική Συγκέντρωση σε κάθε μήκος και πλάτος που να σείει ολόκληρες Πόλεις - Το εύρος των Ελλήνων Πολιτών συγκριτικά για οποιοδήποτε άλλο συλλαλητήριο είναι ασύγκριτο με αυτό - Είμαστε σε πλήρη ευτυχία για την κατόρθωση ενός ακόμη εξαιρετικού ρεκόρ - Δείτε τις συνταρακτικές εικόνες

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η Λαοσύναξη των Ελλήνων Πολιτών στην Θεσσαλονίκη!
Το δυναμικό Συλλαλητήριο που αφορούσε τη Μακεδονία κι έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη μας, άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, καθώς κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει παρόμοια δυναμική συγκέντρωση σε κάθε μήκος και πλάτος! Για άλλη μια φορά φάνηκε πόσο ελάχιστοι-λίγοι είναι ορισμένοι ανιστόρητοι (και στο μέλλον ανύπαρκτοι με σίγουρους υπολογισμούς), απέναντι στον όγκο των Ελλήνων! 

Το συγκεκριμένο συλλαλητήριο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο συλλαλητήριο κι αυτό το επιβεβαιώνουν όχι μόνον απλά οι εικόνες, αλλά (πόσο μάλλον) περισσότερο κι όσοι παρεβρέθηκαν από την πρώτη στιγμή εκεί, όπως εμείς, και το είδαν με τα μάτια τους!
Κι επειδή τα λόγια στην προκειμένη περίπτωση είναι φτωχά, για του λόγου το αληθές δείτε μόνοι σας, τις φωτογραφίες με εκατομμύρια Ελλήνων, να κατακλύζουν κάθε σημείο της Ελληνικής Πόλης (όπως δεν ξανασυνέβη ποτέ στα χρονικά και για κανένα άλλο θέμα, όπως επίσης παραδέχονται κι οι πάντες - αφού και μόνον οι εικόνες μιλούν από μόνες τους -)! Το δυναμικό Συλλαλητήριο των Ελλήνων σε αναλυτικές εικόνες (από πάνω προς κάτω)!
1. H πρώτη εικόνα αφορά τον Κήπο του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Ένα μεγάλο κομμάτι της Κεντρικής Παραλίας με το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, πλήρως γεμάτο από Έλληνες Πολίτες!
2. Η δεύτερη εικόνα αφορά το ανατολικό τμήμα της Ελληνικής Πόλης από τη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης που από την λεωφόρο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, φτάνει μέχρι την Καλαμαριά όπως βλέπετε στην αεροφωτογραφία, στο οποίο ¨δεν πέφτει καρφίτσα¨, επίσης!
3. Η τρίτη εικόνα αφορά το τμήμα του Λευκού Πύργου και των παράπλευρων δρόμων του Κεντρικού Λιμανιού που είναι επίσης πιο γεμάτα από καθετί άλλο!
4. Η τέταρτη εικόνα αφορά την εξέδρα μέχρι την Λεωφόρο Στρατού και το κέντρο!

5. Η πέμπτη εικόνα είναι μια γενικότερη άποψη της Θεσσαλονίκης που περιλαμβάνει την δυτική της πλευρά. Το κύμα των Ελλήνων Πολιτών φτάνει από την περιοχή της Διαγωνίου, μέχρι την Πλατεία Αριστοτέλους κι από εκεί μέχρι την περιοχή των Λαδάδικων κι από εκεί, ακόμη πιο πέρα! Είναι απίστευτο!
Το εύρος των Ελλήνων Πολιτών για οποιοδήποτε άλλο Συλλαλητήριο είναι ασύγκριτο κι υπερμεγάλο!
Συγχαρητήρια! Οι Έλληνες είμαστε σε πλήρη ευτυχία για την κατόρθωση ενός ακόμη εξαιρετικού ρεκόρ! Δείτε  εικόνες Ελληνικής Υπερηφάνειας στην μαγική μας Θεσσαλονικη!
Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από το μοναδικό σε όγκο και παλμό Ελληνικό μας Συλλαλητήριο!