Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Με Λαμπρότητα γιορτάστηκε σε όλο τον κόσμο η Εθνική Επέτειος των Ελλήνων της 25ης Μαρτίου σε Πλατείες και Λεωφόρους - Οι Δηλώσεις και η Δεξίωση για τους Έλληνες του Πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ

Οι Έλληνες γιορτάζουν σε όλο τον κόσμο άλλη μία ημέρα! Σε ατμόσφαιρα Εθνικής Υπερηφάνειας κορυφώθηκαν σήμερα οι Εκδηλώσεις για την Εθνική μας Εορτή, στον Ελληνισμό της Αλβανίας.
Οι Εορταστικές Εκδηλώσεις διήρκησαν και φέτος αρκετές ημέρες στις μειονοτικές περιοχές, ενώ ξεκίνησαν την Δευτέρα 18 Μαρτίου, σε όλη την αλβανία καθώς και με επίσημες δεξιώσεις που έδωσαν οι Ελληνικές διπλωματικές αρχές της Ελλάδας στα τίρανα. Στη Βόρεια Ήπειρο,  στη Χειμμάρα, στην Κορυτσά, στο Δέλβινο, στους Άγιους Σαράντα και στο Αργυρόκαστρο τελέστηκαν Εκδηλώσεις για την Ελληνική Εορτή του κόσμου! Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν σήμερα με τις καθιερωμένες πλέον μαθητικές παρελάσεις στα κέντρα και των άλλων δύο μειονοτικών Ελληνικών Δήμων, της Δρόπολης και Φοινίκης, αντίστοιχα στη Δερβιτσάνη και στην Λειβαδιά (Βορείου Ηπείρου)!
Παρουσία του πρωθυπουργού του Καναδά, Τζαστίν Τριντό, πραγματοποιήθηκε η παρέλαση των ομογενών για την 25η Μαρτίου, στο Μόντρεαλ.
Ο 46χρονος καναδός πολιτικός χαιρέτησε αρκετούς από τους παρευρισκόμενους και τους ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» στα Ελληνικά!
Όλη η Αμερική γιόρτασε και γιορτάζει την Ελληνική Εθνική Μέρα! Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στον Λευκό Οίκο, κατά τη διάρκεια της ετήσιας Ελληνικής Δεξίωσης ο πλανητάρχης Ντόναλντ Τραμπ χαιρέτησε την Επέτειο κι υπέγραψε Προεδρική Διακήρυξη για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας ανά τον κόσμο!
Τα Μνημεία κατά την σύνοδο που διατίθενται αποκλειστικά για τους Έλληνες: Πλήθος Ελλήνων ξεχύθηκαν στις πλατείες και στην Μεγαλειώδη Παρέλαση στο Μνημείο των πεσόντων της Μελβούρνης, όπου και ολοκληρώθηκαν οι Εορτασμοί για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, καθώς και στις άλλες περιοχές της Αυστραλίας! Οι Εκδηλώσεις συνεχίζονται στο εξωτερικό! Συγχαρητήρια και Χρόνια μας Πολλά Έλληνες!