Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Έλληνες: Κος. Δημήτρης Ψάλτης - Κοσμήτορας του Πολυτεχνείου της Λωζάνης

Ο Κος. Δημήτρης Ψάλτης είναι Κοσμήτορας στο Πολυτεχνείο της Λωζάνης στην Ελβετία (ένα από τα πιο ξακουστά κέντρα καινοτομίας στην Ευρώπη) και διακεκριμένος ερευνητής στον τομέα της Οπτικής. Είναι επίσης Καθηγητής στη Βιολογική Μηχανική και Διευθυντής στο Εργαστήριο Οπτικής του Πολυτεχνείου της Λωζάνης. Έχει εμπειρία 27 ετών σε επιστημονικό και ακαδημαϊκό επίπεδο στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, και σπουδαίο ερευνητικό έργο!
Στο εργαστήριο του στη Λωζάνη, κατασκεύασε ένα τσιπάκι που «χώρεσε» τα φασματοσκόπια με λέιζερ ενός ολόκληρου βιοχημικού εργαστηρίου! 
Θεωρείται ένας από τους ιδρυτές του όρου αλλά και του κλάδου της «Οπτορευστικής», όπως τον αποκαλεί ο ίδιος, έναν κλάδο που «συνδυάζει υγρά ή αέρια ρευστά δηλαδή με την Οπτική»!
Έχει επίσης γίνει γνωστός για τη δουλειά του στους τομείς της ολογραφίας, κυρίως που αφορά τους οπτικούς (ηλεκτρονικούς) υπολογιστές, την ολογραφική αποθήκευση δεδομένων και τα νευρωνικά δίκτυα. Έχει πάνω από 350 επιστημονικές δημοσιεύσεις, έχει συνεισφέρει στη συγγραφή περισσότερων από 20 κεφαλαίων σε επιστημονικά βιβλία, είναι δημιουργός σε περισσότερες από 50 ευρεσιτεχνίες και έχει δείκτη ετεροαναφορών!
Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, όπου και έζησε μέχρι το Γυμνάσιο. Στη συνέχεια έφυγε για τις ΗΠΑ, όπου σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε Πανεπιστήμια.
Ο Κος. Δημήτρης Ψάλτης πήρε το πτυχίο του το 1974, το μεταπτυχιακό του το 1975, και το διδακτορικό του το 1977. Σταδιακά πέρασε από όλες τις βαθμίδες του Καθηγητή (από το 1980 ως το 2007): Αναπληρωτής, Επίκουρος, Καθηγητής, και έχει διατελέσει και Διευθύνων Σύμβουλος στα Υπολογιστικά και Νευρικά Συστήματα (1992-1996), Διευθυντής στο Ίδρυμα Νευρομορφικών Συστημάτων (1996–1999), Καθηγητής και Διευθυντής επίσης, σε Πανεπιστήμια! Από το 2007, μετακόμισε στην Ελβετία σαν Καθηγητής και Κοσμήτορας στο Πολυτεχνείο της Λωζάνης.
Η βασική του έρευνα επικεντρώνεται στην «Οπτορευστική» και τη μη γραμμική οπτική κυρίως σε σκεδαστικά μέσα. Στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με τους οπτικούς υπολογιστές, την ολογραφική αποθήκευση δεδομένων και τα νευρωνικά δίκτυα.
Ο Δημήτρης Ψάλτης έχει λάβει πολυάριθμες διακρίσεις στην καριέρα του και έχει τιμηθεί αρκετές φορές, από πολυάριθμους Παγκόσμιους Οργανισμούς από το έτος 1985 μέχρι και σήμερα!
Συγχαρητήρια!