Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Κόσμος: Το Δεύτερο Ελληνικό Γλέντι από τον Σύλλογο Κυπρίων στο Στάτεν Αϊλαντ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η ετήσια γιορτή του συλλόγου Κυπρίων «Αφροδίτη» Στάτεν Αϊλαντ στο κατάμεστο «Κέντρο Ελληνισμού Κατσώρης» της κοινότητας Αγ. Τριάδος/Αγ. Νικολάου!
Οι καλεσμένοι χόρεψαν με Ελληνική Μουσική και απόλαυσαν Ελληνικά Εδέσματα από την Κύπρο φτιαγμένα από τα μέλη του Συλλόγου! 
Στην Κύπρο, είπε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Κ. Φίλιππος Φοιτίδης, κάθε χρόνο στη γιορτή του Αγίου Πνεύματος έχουμε ως έθιμο να τιμάται και η βιβλική ιστορία του Κατακλυσμού του Νώε. Φέτος θεωρήσαμε σωστό να γιορτάσουμε την 2η επέτειο του συλλόγου μας το Σάββατο 2 Ιουνίου ώστε να συμπίπτει χρονικά και με τις δύο αυτές γιορτές!
Οι Ελληνικές Εκδηλώσεις (Γλέντια) οι οποίες πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση σε όλο τον κόσμο από τους Έλληνες, με την υποστήριξη των Αρχών, όπως και αυτή, αποτελούνε Επιτυχημένες εστίες Παράδοσης, Πολιτισμού και Χαράς!
Συγχαρητήρια!