Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Ο Πάπας Φραγκίσκος δίνει Ευχές και προσεύχεται για τον Ελληνικό Λαό και για τους αγνοούμενους στην Αττική

Ο Πάπας Φραγκίσκος προσεύχεται για τα θύματα και τους αγνοούμενους των πυρκαγιών στην Αττική!
Ο υπουργός Εξωτερικών του Βατικανού, καρδινάλιος Πιέτρο Παρόλιν, απέστειλε τηλεγράφημα και τις Ευχές του στον Ελληνικό Λαό και στην Εκκλησία της Ελλάδας!
Επίσης όλοι οι Έλληνες Καλλιτέχνες  (Ηθοποιοί, Τραγουδιστές κλπ) στέκονται έμπρακτα (σύμφωνα με τις δηλώσεις τους και του Δημάρχου Μαραθώνα), όπως πάντα [με την  απλόχερη διάθεση των Οικιών τους, των θερέτρων τους, των Κάμπιγκ ή των Μπανγκαλόουζ τους κλπ]
στους Έλληνες Πολίτες των περιοχών που επλήγησαν από την πυρκαγιά και το χρειάζονται!
Ευχόμαστε όλοι θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες και καλή ανάρρωση! 

Χρήσιμες πληροφορίες: 
Πραγματοποιείται δωρεάν η μεταφορά με δωρεάν διαμονή και φαγητό σε ξενοδοχεία της περιοχής από τις Αρχές όλων με κρατική μέριμνα (+ κονδύλι 20 Εκατομμυρίων).  
Κοντά στις πληγείσες περιοχές από την φωτιά το κεντρικό σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης άνοιξε και παρέχει νερό και φαγώσιμα σε Έλληνες Πολίτες.
Στο κέντρο του Πικερμίου, προσφέρονται από τις Ελληνικές Επιχειρήσεις μικρογεύματα και δωρεάν νερό και φαγητό.
Στην Κινέτα υπάρχει η ¨Ανοιχτή αυλή¨  στους Αγίους Θεόδωρους για φαγητό και ψυχολογική υποστήριξη.
 Στέγη και περίθαλψη προσφέρονται σε όσους το έχουν ανάγκη, από Ξενοδοχεία στη Λεωφόρο Ποσειδώνος - τηλέφωνο Ελλήνων Ιδιοκτητών 2294 095022 -, από τα Καπή Κινέτας και Μεγάρων καθώς κι από το Πνευματικό Κέντρο Ραφήνας.
 Ο Βουλευτής της ¨Χρυσής Αυγής¨ Κος. Γιάννης Σαχινίδης, παραχωρεί σε Έλληνες Πολίτες τα σπίτια του, τα οποία νοικιάζει στην περιοχή (χωράνε μέχρι πέντε άτομα)!
Ο ¨Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή¨ προσφέρει δωρεάν Φαγητό, Νερό και Στέγη στους Έλληνες Πολίτες, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες!
Προσφέρεται δωρεάν στέγη
 επίσης από ξενοδοχείο της Νέας Μάκρης (2294091214) και τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα που βρίσκονται στην περιοχή
(210 6030411).
Για νέα από τους αγνοούμενους και για τον συντονισμό η επικοινωνία γίνεται τηλεφωνικά στα: 100 (Αστυνομικά Τμήματα), 199 (Πυροσβεστική) και 108 (Λιμενικό).