Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Μέτρα για τους Έλληνες Κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές

Μερικά μέτρα για την γρηγορότερη μετάβαση προς την ομαλότητα των Ελλήνων Κατοίκων των πληγέντων περιοχών (και εκτάσεων ¨πλούσιας ομορφιάς¨) στην Αττική από τις φωτιές, πάρθηκαν από την κυβέρνηση, όπως τα παρακάτω. 
Το επίδομα σε οικογένειες ή φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν θα είναι ύψους 5.000 ευρώ. Για τρίτεκνες ή πολύτεκνες οικογένειες το ποσό ανέρχεται στις 6.000 ευρώ.
Για τις επιχειρήσεις που επλήγησαν, η ενίσχυση ανέρχεται στα 8.000 ευρώ.
Εφάπαξ καταβολή έκτακτου βοηθήματος, ίσου με το μεικτό χρηματικό ποσό δύο μηνιαίων συντάξεων, στους πυρόπληκτους συνταξιούχους του ΕΦΚΑ.
Έκτακτες Οικονομικές Ενισχύσεις των Δήμων (Μαραθώνας, Ραφήνα/Πικέρμι) θα δωθούν όπου περιλαμβάνονται όλες οι περιοχές, ύψους 2.000.000 ευρώ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη άμεσων αναγκών όπως η πρόσληψη έκτακτου προσωπικού, η αγορά τροφίμων και φαρμακευτικού υλικού αλλά και για την άμεση και τάχιστη αποκατάσταση ζημιών σε βασικές υποδομές ιδιωτικών χώρων. 
Επιδιόρθωση των υλικών ζημιών από δημοτικά συνεργία και επιχειρήσεις των ιδιωτικών χώρων που καταστράφηκαν με επιδοτήσεις και για τους περιβάλλοντες χώρους κτιρίων που έχουν υποστεί ζημιές και παροχή ετήσιας επιχορήγησης 1.200 ευρώ σε κάθε οικογένεια για την κάλυψη των πάσης φύσεως αναγκών όπως των τηλεπικοινωνιακών, ανεξαρτήτως παρόχου. 
Επίδομα στην σύζυγο ή αν δεν υπάρχει στον πλησιέστερο συγγενή πληγέντος ύψους 10.000 ευρώ.
1.000 ευρώ ανά Ελληνόπουλο, έως την ενηλικίωση τους ή εφόσον σπουδάζουν σε ανώτερο ή ανώτατο ίδρυμα του εσωτερικού έως την συμπλήρωση του 24ου έτους της ηλικίας τους. Οικονομική ενίσχυση ποσού μέχρι 5.869,41 Ευρώ κατά νοικοκυριό, για την επισκευή κύριας οικίας (απλές επισκευαστικές εργασίες) ή αντικατάσταση οικοσκευής για την κύρια οικία. Οι Έλληνες Κάτοικοι των περιοχών αρκούνται στο να απευθυνθούν με τα δικαιολογητικά στις υπηρεσίες των Δήμων στις οποίες υπάγονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις, σύμφωνα με το Ν.Δ. 57/1973, με την ΚΥΑ 2673/2001 με την προσκόμιση επίσημου εγγράφου του δικαιούχου ή εξουσιοδοτημένου προσώπου για την κύρια ή δεύτερη κατοικία όπως μισθωτήριο συμβόλαιο, ένορκη βεβαίωση και αντίγραφα λογαριασμών ΔΕΚΟ.
Επιπλέον παροχές για την αποκατάσταση των υλικών ζημιών των ιδιωτών αλλά και των Δημόσιων Υποδομών, καθώς και διορισμοί στο Δημόσιο όπως και στην κυβέρνηση χωρίς προϋποθέσεις, είναι μερικά από τα βασικά μέτρα για τους Έλληνες Κατοίκους, ώστε με ταχείς ρυθμούς οι συγκεκριμένες ¨εύπορες περιοχές¨, να ξαναβρούνε άμεσα την ρότα της καθημερινότητάς τους.
Να σημειωθεί πως το Ελληνικό Δημόσιο συμμετέχει με εισφορές 20 εκατομμυρίων ευρώ από τον ΟΑΕΔ, 10 εκατομμυρίων ευρώ από το Υπουργείο Οικονομικών και 10 εκατομμυρίων ευρώ από την Ελληνική Βουλή.
Ο Δήμος Λαρισαίων όπως κι οι υπόλοιποι Δήμοι, συμμετείχε κι αυτός στην αλληλεγγύη με διεξαγωγή αιμοδοσίας και το συμβολικό ποσό των 50.000 ευρώ σε δικό του λογαριασμό. Χαρακτηριστικό της πρωτοβουλίας, αποτέλεσε η συγκέντρωση για τους Έλληνες, 30 τόνων Ειδών Πρώτης Ανάγκης στο κεντρικό κτίριο, σε διάστημα μικρότερο των δύο εικοσιτετραώρων! 
Συγχαρητήρια!