Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Τα Μετάλλια των Ελλήνων μας ¨πέφτουν βροχή¨ και φέτος σε όλο τον κόσμο - Παγκόσμιοι πρωταθλητές στο Πόλο, Πρώτος ο Μίλτος Τέντογλου στον Στίβο, Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Βούλα Παπαχρήστου στο Άλμα Εις Τριπλούν, Πρωταθλητής Ευρώπης ο Λεύτέρης Πετρούνιας στην Ενόργανη Γυμναστική

Άπειρα Μετάλλια μετράνε οι Έλληνές μας για την Χώρα μας και φέτος σε όλα τα αθλήματα τα οποία δεν είναι υπερβολή να πούμε πως πέφτουν σαν βροχή και πάλι στο Γένος των Ελλήνων μας!
Έγραψε ιστορία στο Σομπατέλι η Εθνική Εφήβων! Τα αγόρια του Δημήτρη Κραβαρίτη επικράτησαν στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με 9-8 επί της Ισπανίας και ανέβηκαν στην κορυφή του κόσμου.
Ο μόλις 20 ετών Μίλτος Τέντογλου, το νεαρότερο μέλος της Ελληνικής Αποστολής στη διοργάνωση- προσγειώθηκε στα 8,25 μ., στην πέμπτη του προσπάθεια, ενών μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν τρίτος και πέρασε στην πρώτη θέση, χαρίζοντάς μας άλλο ένα μετάλλιο στον Στίβο! Η Ελληνίδα Αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 14.60μ. στη 2η προσπάθειά της και ανέβασε το συνολικό αριθμό των Ελληνικών Μεταλλίων στα 27, εκ των οποίων τα 11 χρυσά, 6 ασημένια και 10 χάλκινα ως Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Άλμα!
Για τέταρτη φορά στην καριέρα του, ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στην Ενόργανη Γυμναστική κι έγινε ο πρώτος στην Ευρώπη!
Σε θρίαμβο κατέληξε η συμμετοχή της Ελλάδας στο φετινό Βαλκανικό Πρωτάθλημα με τη χώρα μας να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στον πίνακα της βαθμολογίας.
Στην επιτυχία αυτή εξαιρετικά σημαντική υπήρξε η συμβολή των εννέα νεαρών «κουπιών» του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, τα οποία κατέκτησαν με τα πληρώματά τους έξι συνολικά μετάλλια, δύο χρυσά, τρία ασημένια και ένα χάλκινο!
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι. ανέβηκαν στο βάθρο, ορισμένοι εκ των οποίων και περισσότερες από μία φορές, αποδεικνύοντας το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται.
Πιο αναλυτικά, δύο χρυσά μετάλλια κατέκτησε ο Ζήσης Μπουκουβάλας στα αγωνίσματα του Διπλού και του Τετραπλού Σκιφ Παίδων. Ασημένια μετάλλια πήραν οι Αριάδνη Μήτση - Αθανασία Μάκου στην Τετράκωπο άνευ Νεανίδων, ο Ανδριανός Οικονόμου με την Τετράκωπο άνευ των Εφήβων και οι Θανάσης Μάστακας – Ηλίας Μπλέτσας – Ιάσονας Κιτσάκος στην Οκτάκωπο των Παίδων. Τέλος, τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Γιώργος Γραμμενιάτης – Αλέξανδρος Μαμακής – Ανδριανός Οικονόμου – Ιάσονας Κιτσάκος στην Οκτάκωπο Εφήβων. Στο Πλόβντιβ βρέθηκε το διήμερο του Βαλκανικού Πρωταθλήματος και παρακολούθησε από κοντά τις κούρσες των Γιαννιωτόπουλων ο Γεν. Γραμματέας και Έφορος Κωπηλασίας του Ν.Ο.Ι. Αθανάσιος Κιτσάκος.
Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων συγχαίρει θερμά τους εννέα Βαλκανιονίκες για τις επιτυχίες τους στη Βουλγαρία και τους εύχεται ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον!
Άστραψαν από τη λάμψη οι αθλητές και οι αθλήτριες που κατέκτησαν τα συνολικά 18 μετάλλια. 4 ήταν τα χρυσά, 3 τα αργυρά και 11 τα χάλκινα μετάλλια που γέμισαν με περηφάνια τους προπονητές και τους συνοδούς, αλλά και τις αποσκευές της εθνικής ομάδας.
Ο Παναγιώτης Παπανικολάου με εκπληκτική εμφάνιση, η Παρασκευή Τσελέκογλου με το δυναμικό της παιχνίδι, η Κωνσταντίνα Καμτσόγλου σε έναν συγκλονιστικό ελληνικό τελικό και η αειθαλής Ιωάννα Κωστοπούλου από τις βετεράνες απέσπασαν τα χρυσά μετάλλια σκορπίζοντας χαμόγελα στους προπονητές της ομάδας.
Ο Κώστας Παμπόρης, η Χριστίνα Ράμου, η Αιμιλία - Δήμητρα Κτένα, ο Βασίλης Αλιάτης και η Διονυσία Παπαδάτου στις εναέριες τεχνικές νεανίδων κατέκτησαν τα χάλκινα μετάλλια στις κατηγορίες τους. Η Βάγια Καραβεζίρη, ο γερόλυκος Άρης Παυλίδης και ο Βαγγέλης Κελεσίδης κατέκτησαν τα αργυρά μετάλλια στις μάχες!
Συγχαρητήρια!