Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Οι Έλληνες και τα Μετάλλιά τους ως τώρα - Ολυμπιακοί Αγώνες Νεότητας 2018

Στα ημιτελικά των 3ων Ολυμπιακών Αγώνων Νεότητας στο Μπουένος Άϊρες πέρασε η Ελληνική Δίκωπος άνευ των κοριτσιών με τις Χριστίνα Μπούρμπου-Μαρία Κυρίδου. Το γαλανόλευκο πλήρωμα πήρε την 1η θέση κερδίζοντας το Μετάλλιο στον 3ογύρο των προκριματικών με 1.47.19!
Στους "16" πέρασε στο Πιγκ Πογκ ο Γιάννης Σγουρόπουλος. Το βράδυ της Δευτέρας για την Αργεντινή (σ.σ. 2,5 ώρες μετά τα μεσάνυχτα για ώρα Ελλάδας) επιβλήθηκε του ανεμικού νιγηριανού με 4-0 σετ και κατέκτησε πανηγυρικά την 1η θέση κερδίζοντας το Μετάλλιο στο 8ο προκριματικό γκρουπ! 
Το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα κυνηγά η Ελβίρα Κατσάλη στο σύνθετο ατομικό της ενόργανης γυμναστικής νεανίδων, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Μπουένος Άιρες 2018», όπου έχει την ευκαιρία να αναμετρηθεί με τις κορυφαίες αθλήτριες της γενιάς της από όλο τον πλανήτη!
Ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης συνεχίζει να εντυπωσιάζει στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεότητας που διεξάγονται στο Μπουένος Άιρες. Στην τρίτη ιστιοδρομία της ειδικής κατηγορίας που έγινε με βροχή ο ιστιοπλόος του Ν.Ο. Β. κατέλαβε την 2η θέση και με 2 βαθμούς ποινής εξακολουθεί να προηγείται σε σύνολο 24 σκαφών κερδίζοντας το Μετάλλιό του!
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων συνεχίζονται. 
Συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες Αθλητές!