Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Λάρισα: Εισαγωγή στην Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική από το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Σχολής Παραδοσιακής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας η Σχολή θα προσφέρει δωρεάν μαθήματα με θέμα την «Εισαγωγή στην Παραδοσιακή Μουσική», στους Έλληνες Μαθητές από Β’ έως Στ’ τάξης δημοτικού, για όλο το σχολικό έτος 2018-19. Την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση στο υπόγειο του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας!
Οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να έρθουν σε επαφή με τα Ελληνικά Όργανα της Παράδοσής μας, να ακούσουν βασικούς Σκοπούς και Ρυθμούς και να μάθουν επιλεγμένα τραγούδια του Ελληνικού Λαϊκού πολιτισμού μας! Θα μπορούν επίσης να επιλέξουν ποιο μάθημα (Παραδοσιακό Τραγούδι - Παραδοσιακό Όργανο) θα θελήσουν να παρακολουθήσουν.
Επίσης καινούργια μέλη δέχεται η παιδική χορωδία της σχολής η οποία συστήθηκε το 2017 και συμμετείχε σε τρεις σημαντικές Εκδηλώσεις με απόλυτη επιτυχία!
Η Σχολή Παραδοσιακής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας είναι η πρώτη σχολή που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1987 με αντικείμενο τη διδασκαλία της Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής, με οργανωμένο πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες!
Παρέχει ερασιτεχνική ή επαγγελματική κατάρτιση στους απόφοιτους, με το ανάλογο Πτυχίο ή Δίπλωμα Παραδοσιακού Οργάνου!
Επικοινωνία για πληροφορίες, στο τηλέφωνο 6937-048.358.
Συγχαρητήρια!