Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Λάρισα: Οι Μεγαλειώδεις Εκδηλώσεις για το Τριήμερο της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου, το κλείσιμο των δρόμων και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την άρτια διεξαγωγή τους στην Πόλη μας


Οι Εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου ξεκινούν από την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου με Κατάθεση Στεφάνων των Ελληνικών Συνδέσμων στο Ηρώο της Πόλης μας και την ειδική φωταγώγηση των Δημοσίων Κτιρίων, Καταστημάτων και Τραπεζών τις βραδινές ώρες!
Ανήμερα της Εθνικής Επετείου θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των Εκκλησιών με φροντίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου στις 7 ακριβώς!
Εωθινό θα παιχτεί από τη μουσική της 1ης Στρατιάς και τη Φιλαρμονική του Δήμου Λάρισας στους δρόμους της Πόλης μας και στις 8 θα πραγματοποιηθεί η Επίσημη Έπαρση της Ελληνικής Σημαίας!
Στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί η Άφιξη των Ελλήνων Επισήμων και η έναρξη Δοξολογίας στη Μητρόπολη του Αγίου Αχιλλείου, στην οποία θα χοροστατήσει ο Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Tυρνάβου Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Aλμυρού κ.κ. Ιγνάτιος!
Στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της Πόλης μας και Κατάθεση Στεφάνων από ανώτατες Στρατιωτικές και Πολιτειακές Αρχές, εφεδροπολεμιστικές Οργανώσεις και εκπροσώπους των Ελληνικών Συνδέσμων!
Στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί η Παρέλαση!
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν με απαγόρευση κυκλοφορίας στις οδούς:
Οδό Κύπρου, από τη διασταύρωσή της με την οδό Ταγματάρχου Βελησαρίου, μέχρι τη διασταύρωση με την οδό 28ης Οκτωβρίου!
Οδό Νικηταρά!
Οδό 28ης Οκτωβρίου, από τη διασταύρωσή της με την οδό Κύπρου μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Μανδηλαρά!
Οδό Μανωλάκη, από τη διασταύρωσή της με την οδό Κενταύρων, μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Κύπρου!
Οδό Κενταύρων!
Οδό 23ης Οκτωβρίου, από τη διασταύρωσή της με την οδό Κύπρου μέχρι την οδό Χρυσοχόου!
Οδό Φιλελλήνων, από τη διασταύρωσή της με την οδό Βενιζέλου μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Κύπρου!
Από τις 25 έως και τις 28 Οκτωβρίου 2019 η ΕΛ.ΑΣ. θα λάβει επίσης αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, λόγω της εξόδου των εκδρομέων, με σκοπό την ασφαλή μετακίνησή τους!
Συγχαρητήρια!