Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Μεγαλειώδεις Εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης με την Κρατική Μέριμνα

Η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης με την πανωλεθρία λόγου της ανατίναξης από τους Έλληνες, του πλοίου τους, των οθωμανών και συγκεκριμένα από τον Νικόλαο Βότση στις 18/10/1912 και η μετέπειτα είσοδος του Ελληνικού Στρατού στην Πόλη αποκαθιστώντας την ιστορική ομαλότητα και κατατροπώνοντας τον εχθρό είναι μία σημαντική επέτειος για την Πόλη που τιμάται κάθε χρόνο με Μεγαλειώδεις Εκδηλώσεις!
Οι Εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης ξεκινούνε από την Παρασκευή και περιλαμβάνουν Φωταγώγηση σε ολόκληρη τη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης κατά τις πρωινές (μετά τα μεσάνυχτα της προηγούμενης) και τις βραδινές ώρες (όπως συνεχίζεται και στις 25, 26, 27 και 28 Οκτωβρίου 2019) και Κατάθεση Στεφάνων στο Ηρώο της Πόλης!
Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί Λιτάνευση των Ιερών Εικόνων μετά της ιεράς Εικόνας της Παναγίας Σουμελά των ιερών Λειψάνων του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος και Πολιούχου Θεσσαλονίκης Δημητρίου, με τη συμμετοχή των Αρχών, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης.
Ομιλίες στα Σχολεία, τις Δημόσιες υπηρεσίες, τα ΝΠΔΔ και τους υπόλοιπους Φορείς με μέριμνα των οικείων Αρχών!
Το Σάββατο θα συνεχιστούν οι Εκδηλώσεις και θα πραγματοποιηθεί το εξής πρόγραμμα στην Πόλη:
Ώρα 08.00: Επίσημη έπαρση της σημαίας στο Λευκό Πύργο παρουσία του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας και των μελών του.
Ώρα 11.00: Επίσημη Δοξολογία για την εορτή του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου και τις ιστορικές Επετείους της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης (1912) και της 28ης Οκτωβρίου 1940, χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου.
Ώρα 18.30: Επίσημος  Εορτασμός  της ημέρας του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου, της 107ης επετείου της απελευθέρωσης της πόλης και του Έπους του ‘40 στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα της τελετής έχει ως εξής:
1. Απολυτίκιο Αγίου Δημητρίου από τη χορωδία «Γιάννης Μάντακας» του Α.Π.Θ.
2. Προσφώνηση του Πρύτανη Α.Π.Θ.
To Σάββατο θα ακολουθηθεί το παρακάτω πρόγραμμα στην Πόλη:
Ώρα 10.00: Κατάθεση Στεφάνων στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού και Παρέλαση των Εκπαιδευτικών Τμημάτων.
Ώρα 12.30: Στέψη των Μνημείων, των Προτομών και των Ανδριάντων των Ελλήνων Ηρώων από Φοιτητές. Κατάθεση Στεφάνου στο Ηρώο από Έλληνες Εκπροσαώπους του Δήμου Χαλκηδόνος. 
Την Κυριακή θα συνεχίσουν οι Εκδηλώσεις στις Δημόσιες Υπηρεσίες και Κατάθεση Στεφάνων στα Ηρωικά, Ένδοξα Μνημεία της Πόλης.
Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί το εξής πρόγραμμα στην Πόλη: 
Ώρα 10.30: Κατάθεση Στεφάνου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού.
Κατά τη στιγμή της κατάθεσης θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η έναρξη της σιγής σημαίνεται με βολή από το Πυροβολείο των «Χιλίων Δέντρων», το ίδιο και η λήξη που συμπίπτει με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου Μας!
Στην τελετή κατάθεσης θα παρευρεθούν τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Στρατηγός Διοικητής Γ΄ Σώματος Στρατού, οι Γενικοί Γραμματείς, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Ώρα 11.00: Άφιξη της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας στο χώρο της εξέδρας της παρέλασης και διεξαγωγή Στρατιωτικών και Αεροπορικών Επιδείξεων κατά μήκος της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου και στους αιθέρες! 

Χρόνια Πολλά στους Θεσσαλονικεις!Συγχαρητήρια!