Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Ελληνόπουλο με Παγκόσμιο Ρεκόρ και Χρυσό Μετάλλιο στην Πολεμική Τέχνη ο νεαρός Κωνσταντίνος Σαρκίρης

Αυτός είναι ο νεαρός Έλληνας με Παγκόσμιο Ρεκόρ και Χρυσό Μετάλλιο στην Πολεμική Τέχνη! Η Ελλάδα πανηγυρίζει μία Χρυσή Κατάταξη στο συγκεκριμένο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πολεμικής Τέχνης με τον Κωνσταντίνο Σαρκίρη που ανέβηκε στην πρώτη θέση του Βάθρου στην κατηγορία των 57κ. (23 ετών) χαρίζοντας επιπλέον στην Ελλάδα το Πρώτο Μετάλλιο από τότε που η Παγκόσμια Ομοσπονδία του αθλήματος αναγνωρίστηκε επισήμως από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή! 
Ο 19χρονος Έλληνας Πρωταθλητής συμμετείχε στη διοργάνωση της Ταϊλάνδης και ανάμεσα σε 1.380 αθλητές και αθλήτριες από 102 χώρες και κατάφερε με τρεις Νίκες να φτάσει στον τελικό. Ο Κωνσταντίνος Σαρκίρης απέκλεισε με νοκ-άουτ τους εκπροσώπους της παλαιστίνης και της ινδονησίας, ενώ την πρόκριση για τον τελικό την πήρε με αντίπαλο αθλητή από την Ταϊλάνδη, ο οποίος θεωρείτο φαβορί για το Χρυσό Μετάλλιο! Έχει αφήσει πρόσφατα νοκ άουτ τούρκους στην έδρα τους, ενώ δηλώνει δυναμική παρουσία σε τακτά χρονικά διαστήματα!
Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα ένα χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα και αυτό θέλω να το κάνω όσο το δυνατόν περισσότερες φορές, δήλωσε ο 19χρονος Έλληνας Πρωταθλητής!
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιωάννης Παπαδόπουλος συμπλήρωσε: Είμαστε ενθουσιασμένοι για την Ελληνική Επιτυχία! Το μετάλλιο του Κώστα μας δίνει περισσότερη δύναμη για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο τους αθλητές μας. Οι αθλητές μας έχουν τον πρώτο ρόλο. Αυτοί μπαίνουν στο ρινγκ και δίνουν την ψυχή τους!
Συγχαρητήρια!