Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Για τους Έλληνες Πολίτες: Μισθοί + Δώρο Χριστουγέννων + τα Επιδόματα (Χριστουγέννων) και τα έξτρα τους και οι ακριβείς ημερομηνίες για την πίστωση των συντάξεων του μήνα Δεκεμβρίου

Χριστουγεννιάτικο Δώρο των Ελλήνων Πολιτών: 
Το Δώρο των Χριστουγέννων θα το πάρουν όλοι οι Έλληνες Πολίτες, Μισθωτοί που απασχολούνται στον Ιδιωτικό Τομέα με σχέση εξαρτημένης επίσημης εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου, πλήρους ή μερικής απασχόλησης σε Επιχείρηση/Εταιρεία από τον εκάστοτε εργοδότη! 
Η χρονική περίοδος που υπολογίζεται το δώρο των Χριστουγέννων που ξεκινά να μετρά από χιλιάδες ευρώ, αρχίζει από τα μέσα ως και την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους και θα καταβληθεί επικρατέστερα στις 20 ή 21 του τρέχοντος μηνός. 
 *Ο Μισθός των Ελλήνων Εργαζομένων του Δημοσίου καταβάλλεται από τις αρχές του Δεκεμβρίου!
*Μέσω των Τραπεζικών Λογαριασμών τους (Πιστωτικά) καταβάλλονται οι πληρωμές των Ελλήνων εργαζομένων του Ιδιωτικού Τομέα από τις αρχές του μηνός Δεκεμβρίου! 
*Σύμφωνα με τον κανονισμό, ως ημερομηνία καταβολής των μηναίων κύριων συντάξεων του Έφκα ορίζεται:
α) Για τους Έλληνες Μισθωτούς η προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα.
β) Για τους Έλληνες μη Μισθωτούς η τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα.
 *Από τις 9 του Μήνα ξεκίνησαν για τους Έλληνες Πολίτες τα επιδόματα.
Δώρο Χριστουγέννων από τον Οαέδ: Από Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου άρχισε να καταβάλλεται το Δώρο Χριστουγέννων 2019 στους Έλληνες επιδοτούμενους ανέργους. Καταβάλλονται τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων καθώς και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, της μητρότητας, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκαν για τους Έλληνες Πολίτες χιλιάδες Θέσεις Εργασίας Γραφείου καθώς και Δασοπροστασίας γι αυτόν τον Μήνα!
Οι πιστώσεις των επιδομάτων σημειώνεται πως γίνονται αυτόματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των Ελλήνων Πολιτών.  
*Οι συντάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν στις 20 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή.
Το ταμείο του Δημοσίου θα καταβάλλει στους Έλληνες πολίτες τις συντάξεις τους
στις 20 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή

Το ταμείο του Οαέ θα καταβάλλει στους Έλληνες πολίτες τις συντάξεις τους στις 26 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Τρίτη.
Το ταμείο του Ογά θα καταβάλλει στους Έλληνες πολίτες τις συντάξεις τους
στις 18 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη

 Το ταμείο του Ίκα θα καταβάλλει στους Έλληνες πολίτες τις συντάξεις τους στις 20 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή. 
Τα ταμεία του Κεάν και του Νατ θα καταβάλλουν στους Έλληνες πολίτες τις συντάξεις τους στις 20 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή.  
*Το Ταμείο του Έφκα (Μισθωτών) θα καταβάλλει στους Έλληνες Πολίτες τις συντάξεις τους στις 20 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή.
 *Το Ταμείο του Εταά (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει στους Έλληνες Πολίτες τις  συντάξεις τους στις 18 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη.
*Τα υπόλοιπα Ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα καταβάλλουν στους Έλληνες πολίτες τις συντάξεις τους στις 28 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη.  
 *Το Ετεαέπ θα μας καταβάλλει, τους Έλληνες πολίτες, τα ¨υψηλά¨επικουρικά στις 27 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή, όπως επίσης μας καταβάλλει κάθε μήνα. 
 Τα επιδόματα για την αυτοπρόσωπη παρουσία των τακτικά Ελλήνων επιδοτουμένων ανέργων, των δικαιούχων του βοηθήματος των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, καθώς και των μακροχρονίως ανέργων (που έχουν Εργασθεί) θα καταβληθούν από τις 20 Δεκεμβρίου, ημέρα Παρασκευή!
*Το Επίδομα Ορεινών Μειονεκτικών Περιοχών σε Έλληνες Κατοίκους θα καταβληθεί στους λογαριασμούς τους εντός της εβδομάδας και φθάνει τα 600 ευρώ.
*Οι πιστώσεις που αφορούν τα επιδόματα μίσθωσης, ανεργίας ή/και μακροχρόνιας ανεργίας και τα επιδόματα αυτοτελούς και ανεξάρτητης εργασίας, των Ελλήνων -πρώην- απασχολούμενων Πολιτών βάση Συμβάσεών τους, θα μας καταβληθούν από το απόγευμα της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου. 

*Τα βασικά επιδόματα επίσχεσης Εργασίας, πιστώνονται στους Έλληνες Πολίτες από το απόγευμα της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου. 
* Το επίδομα ενοικίου δίδεται στις 23 ή 24 Δεκεμβρίου.
* + επίδομα θέρμανσης για τους Έλληνες Πολίτες. Οι αιτήσεις θα γίνονται μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, ημέρα Παρασκευή.
*Το μέρισμα θα καταβληθεί από τις 26 Δεκεμβρίου, έχοντας ανοίξει η πλατφόρμα για την αίτηση από τις 17 Δεκεμβρίου.
*Τα προνοιακά επιδόματα θα καταβληθούν στους Έλληνες Πολίτες από το απόγευμα της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου.
*Δίδεται έξτρα επίδομα (ετήσιο και) κάθε χρόνο για Έλληνες, κύρια απασχολούμενους μέχρι ένα μήνα σε μεγάλη επιχείρηση με τα ανάλογα ένσημα και διακοπή εργασίας στον παρόντα χρόνο και λαμβάνεται από τις 20 Δεκεμβρίου αυτού του Μήνα μαζί με τα υπόλοιπα, ημέρα Παρασκευή.
*Θα μας πραγματοποιηθούν οι ειδικές μισθοδοσίες και έξτρα απολαβές (μπόνους) βάση Συμβάσεών μας κατά την διάρκεια όλου του επόμενου μήνα, όπως έγινε και σε αυτόν που ήδη διανύουμε, κανονικά (Ιδιωτικού και/ή Δημοσίου συμφέροντος). 
 *Το εγγυημένο εισόδημα μας καταβάλλεται την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου.