Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Ματιές στον Πολιτισμό μας

Το ελληνικό Βυζάντιο ταξιδεύει στην Ουάσιγκτον
Το Βυζάντιο ταξιδεύει στην Ουάσιγκτον.
Την  μεγάλη  έκθεση για το Βυζάντιο  που  θα  γίνει τον ερχόμενο Οκτώβριο στην Εθνική Πινακοθήκη της Ουάσιγκτον σε συνεργασία  με το ελληνικό  υπουργείο  Πολιτισμού «κλείδωσε»  η  υπογραφή  πρωτοκόλλου  που  έγινε ανάμεσα στα  δύο  μέρη, ενώ θέματα της  διοργάνωσης  συζήτησαν χθες -Τρίτη 29 Ιανουαρίου-  ο πρέσβης της Ελλάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες κ. Χρίστος Παναγόπουλος με τον διευθυντή της  κ. Ερλ Πάουελ και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της Πινακοθήκης. 
Η  έκθεση στην Εθνική  Πινακοθήκη της Ουάσιγκτον με  τίτλο «Βυζάντιο. Έργα τέχνης από ελληνικές συλλογές» θα  διαρκέσει ως τον Μάρτιο του 2014   και στη συνέχεια θα  παρουσιαστεί στο Μουσείο Γκέτι στο Μαλιμπού. Κατά την συζήτηση όμως με τον κ. Πάουελ  αντηλλάγησαν απόψεις και για την μεγαλύτερη δυνατή προβολή  του ελληνικού πολιτισμού μέσω του εθνικού δικτύου της Πινακοθήκης αλλά  και για  τη διοργάνωση παράλληλων εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια της έκθεσης ώστε να υπάρξει κινητοποίηση του κοινού. «Το Βυζάντιο σε σταυροδρόμι» τέλος, αναλύει τον συνεχή διάλογο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας με άλλες πολιτικές δυνάμεις και λαούς. Γιατί είτε μέσω στρατιωτικών συγκρούσεων είτε μέσω διπλωματικών προσεγγίσεων αυτός ο διάλογος άνοιξε διόδους επικοινωνίας που επηρέασαν τη βυζαντινή αντίληψη για τον «άλλον» και ανανέωσαν την πνευματική και καλλιτεχνική ζωή του Βυζαντίου! Η  έκθεση έχει  κόστος 3,2  εκατ. ευρώ.

======================================== 
Μια βόλτα στα σύννεφα από την κ. Στέβη Σαμέλη.
Μια βόλτα στα σύννεφα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, όσοι παρευρέθηκαν στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, στην παρουσίαση του ομώνυμου βιβλίου της ποιήτριας κ. Στέβης Σαμέλη. 
Η παρουσίαση διοργανώθηκε από τις εκδόσεις «Ιωλκός», υπό την αιγίδα της Ένωσης Μεσσηνίων Συγγραφέων η οποία και συμπεριέλαβε πρόσφατα στα μέλη της τη συγγραφέα!
Για το βιβλίο μίλησαν, ο κ. Θεόδωρος Τσούχλος (Διδάκτωρ Φιλοσοφίας), ο κ. Άγγελος Λάππας (Φιλόλογος, Συγγραφέας) και η ποιήτρια, ενώ παρουσιάστηκε το πρώτο μελοποιημένο ποίημα της συλλογής! Οι σχέσεις των ανθρώπων, ο έρωτας, η αξία της αγάπης, η εσωτερική διαδρομή της αυτογνωσίας, η δύναμη της σιωπής και οι κύκλοι της ζωής και του θανάτου που εναλλάσσουν πληγές και χαμόγελα, ήταν τα τοπία που φώτισε η συλλογή, σε μια κατάθεση ψυχής που εξέπληξε ευχάριστα όσους βρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου!