Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Συνέντευξη από τον βουλευτή Κo Χρήστο Παππά

Ο κος Χρήστος Παππάς άφησε τις μέγιστες καλύτερες εντυπώσεις! 
H συνέντευξη που προβλήθηκε, του βουλευτή κυρίου Χρήστου Παππά προ ημερών, έγινε το πρώτο θέμα στην Αλβανία μέχρι σήμερα από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης!
  Ο κος Χρήστος Παππάς μιλώντας στον δημοσιογράφο ενός αλβανικού καναλιού, επισήμανε την όπως αποδίδεται στους αιώνες ιστορική σχέση της Ελλάδας με την Αλβανία, τους νικηφόρους πολέμους της Ελλάδας εναντίον της Αλβανίας (κράτους) και πολλά άλλα στοιχεία του Ελληνικού Γένους μας! Επειδή ο διάλογος είναι μεγάλος παραθέτουμε αποσπασματικά ένα μέρος των διαλόγων παρακάτω: 
- Η Ελλάδα έχει ιστορικά μια μακρόχρονη και γνωστή τρεις-χιλιόχρονη παρουσία στα εδάφη σας π.Χ. Η Εθνική αλβανική συνείδηση είναι ένα φαινόμενο που δημιουργήθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα, στις αρχές του 20ου. Δεν έχετε δικά σας χνάρια. Δεν έχετε ιστορία, δεν έχετε τίποτα δικό σας, δεν έχετε ούτε καν αξιοπιστία, το χούι το αλβανικό δεν φεύγει.
- Το 1940 ο γενναίος Ελληνικός Στρατός σας πέταξε στη θάλασσα. Σήμερα στα χέρια του Ελληνικού Στρατού και συγκεκριμένα στο κόμμα μας βρίσκεται το λάφυρο! Αυτό εδώ που δεν θα υπάρχει ούτε στο πολεμικό, αν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε πολεμικό, μουσείο των Τιράνων, είναι η σημαία του Φερτ, αυτό είναι στα χέρια των Ελλήνων, εσείς οι αλβανοί δεν θα το πάρετε ποτέ πίσω!  Όπως και η κανονική σας σημερινή έτσι κι αυτή είναι μία κλεψίτυπη Βυζαντινή σημαία με τον δικό μας Αετό. Με αυτό μας επιτεθήκατε με τις πλάτες τις Ιταλίας και σας κυνηγήσαμε. Έχετε ένα πλαστό κράτος με χρώματα, ήρωες και σημαίες και προσπαθείτε να αποδείξετε ότι είστε κάτι με ξένα σύμβολα, χωρίς αποτέλεσμα.
 - Οι ένοπλες δυνάμεις οι Ελληνικές, είναι πολύ ισχυρότερες από τις όποιες αλβανικές, είναι θέμα βούλησης λοιπόν!
- Σε ότι αφορά την προέλευση της αλβανικής καταγωγής της περιοχής μπορείτε να πάτε όσο πίσω θέλετε. Δεν υπάρχει καμία Αλβανία! Είναι μια πληθυσμιακά αποδεδειγμένη από την ιστορία Ελληνική Περιοχή, μια Ελληνική Επαρχία.
Ο κ. Χρήστος Παππάς κλείνοντας το διάλογο απηύθυνε και χαιρετισμό σε όλους τους Έλληνες!