Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

H μεγάλη Στρατιωτική και Μαθητική παρέλαση στα Ιωάννινα για τα 100 χρόνια από την Απελευθέρωση της πόλης (100α Ελευθέρια), πραγματοποιήθηκε με πλήθος κόσμου!

 
 Με τη μεγάλη στρατιωτική και μαθητική παρέλαση, κορυφώθηκαν οι Επετειακές Εορταστικές Εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων της Απελευθέρωση των Ιωαννίνων!
 Στις 21 Φεβρουαρίου του 1913 ύστερα από μάχη και πολιορκία ο Ελληνικός Στρατός εισήλθε νικητής στην πόλη ενσωματώνοντας τα Ιωάννινα και το υπόλοιπο σημερινό γεωγραφικό διαμέρισμα της Ηπείρου στον Εθνικό μας Κορμό!
  Με παρουσία πλήθους κόσμου που αψήφησαν τη βροχή κορυφώθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων η Επέτειος ¨100α Ελευθέρια¨!
Την εντυπωσιακή παρέλαση στην οποία συμμετείχαν  τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων του Στρατού, επίλεκτες δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, η Προεδρική Φρουρά, Πολιτιστικοί Σύλλογοι και μαθητές των Σχολείων των Ιωαννίνων, παρακολούθησε πλήθος κόσμου!
Την Κυβέρνηση εκπροσώπησαν οι κυβερνητικοί κ. Σταύρος Καλογιάννης και κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης.
Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, τόνισε ότι 100 χρόνια μετά την απελευθέρωση των Ιωαννίνων και το  θρίαμβο στους Βαλκανικούς Πολέμους που οδήγησαν σε ανάταση τον Ελληνικό λαό, εκπέμπονται σήμερα τα  ίδια μηνύματα αποφασιστικότητας από όλους!