Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Η απελευθέρωση της Ελασσόνας - Κρατική Τελετή ¨Ελευθέρια 2013¨

 http://www.perifereianews.com/Images/Large/A-18235-1377258732.jpg
http://www.eleftheria.gr/viewimg.asp?pth=images/articles&img=ELASSONA-EPETEIOS.jpg&w=577&wm=0
Χρόνια Πολλά στην Ελασσόνα!
Χαρμόσυνη με πανηγυρικές εκδηλώσεις η πόλη της Ελασσόνας και η Επαρχία της εορτάζουν την 101η επέτειο Απελευθέρωσης από τον αδαή τούρκο!
Το πρόγραμμα, που ετοίμασε ο Δήμος Ελασσόνας, σε συνεργασία με την Ι.Μ. Ελασσόνας και τους φορείς της περιοχής έχει την παρακάτω εικόνα: 
Σάββατο 5 Οκτωβρίου 
ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ
9 π.μ.: Λειτουργία & μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Τσαριτσάνης όπου έγινε η υποδοχή του Ελληνικού Στρατού από τον μητροπολίτη Νεόφυτο.
ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΕΛΟΥΝΑΣ
10.45 π.μ.: Πέρας προσέλευσης επισήμων στο χώρο του μνημείου.

11 π.μ.: Επιμνημόσυνη δέηση - Πανηγυρικός της ημέρας - Κατάθεση στεφάνων - Συνοπτικό προσκλητήριο νεκρών - Ενός λεπτού σιγή.
ΜΕΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ
9 π.μ.: Επίσημη Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Μεγ. Ελευθεροχωρίου

10 π.μ.: Προσέλευση Επισήμων - Επιμνημόσυνη Δέηση για τους πεσόντες στο Ηρώο - Εκφώνηση πανηγυρικού - Κατάθεση στεφάνων - Εθνικός Ύμνος!
ΕΛΑΣΣΟΝΑ
5 μ.μ.: Παράκληση στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Ολυμπιώτισσας.

5.30 μ.μ.: Λιτάνευση της Ιερής εικόνας της Παναγίας Ολυμπιώτισσας με την συμμετοχή των σεβασμ. μητροπολιτών, του ιερού κλήρου, των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών της πόλης. Η ιερή πομπή θα πλαισιώνεται από τιμητικά τμήματα της νεολαίας, του Στρατού, προηγούμενης της Φιλαρμονικής του Δήμου.
6 μ.μ.: Πανηγυρικός πολυαρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου (Βαρόσι).
7 μ.μ.: Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο του πρώτου πεσόντος αξιωματικού Ιωάννου Μαυροδήμου και κατάθεση στεφάνων.
7.30 μ.μ.: Ενθρόνιση της Ιερής Εικόνας της Παναγίας Ολυμπιώτισσας στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου. Αρτοκλασία – παρουσίαση και ευχαριστίες από τον σεβασμ. μητροπολίτη Ελασσώνος κ.κ. Βασίλειο προς τους προσκεκλημένους ιεράρχες και τους πιστούς. Απόλυσις. 
Κυριακή 6 Οκτωβρίου 
ΕΛΑΣΣΟΝΑ
7.30 π.μ.: Παιάνιση εωθινού.

8 π.μ.: Όρθρος – Πανηγυρικό πολυαρχιερατικό συλλείτουργο.

8.30 π.μ.: Έπαρση σημαίας.

10.15 π.μ.: Πέρας προσέλευσης επισήμων.

10.30 π.μ.: Τελετή επίσημης δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό.

11 π.μ.: Επιμνημόσυνη Δέηση για τους πεσόντες– ανάγνωση ανακοινωθέντος 1ης Μεραρχίας – εκφώνηση πανηγυρικού –Κατάθεση Στεφάνων- Εθνικός Ύμνος.

11.30 μ.: Έναρξη παρέλασης πολιτικών τμημάτων στην παραποτάμια οδό «Μητροπολίτου Ιακώβου».

12.30 μ.: Δεξίωση για τις αρχές και το κοινό στην Αίθουσα της ΚΕΔΕ

7 μ.μ.: Υποστολή της σημαίας. 

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ «ΧΑΝΙ ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΥ»(επί της εθνικής οδού Ελασσόνας – Κοζάνης)

10.45 π.μ.: Πέρας προσέλευσης επισήμων στο χώρο του Μουσείου στο Χάνι Χατζηγώγου.

 11 π.μ.: Επιμνημόσυνη δέηση 
- Πανηγυρικός της ημέρας - Κατάθεση στεφάνων - Συνοπτικό προσκλητήριο νεκρών 
- Ενός λεπτού σιγή - ενάγηση επισκεπτών στο Μουσείο - Δεξίωση επισήμων!

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Θα πραγματοποιηθούν στις 12.30 μ.: Προβολή της ταινίας «δαχτυλίδι στην ΕΙΡΗΝΗ» παραγωγής Γεωργίου Γάτσα στην αίθουσα «Δημάρχου Β. Φαρμάκη»
Στις 7 μ.μ.: Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κων/νου Σαχινίδη Δρ. Κοινωνιολογίας, πολιτικού επιστήμονα, με τίτλο: «Οι μάχες της Ελασσόνας και του Σαρανταπόρου και η σημασία τους για την έκβαση των βαλκανικών πολέμων» στην αίθουσα «Δημάρχου Β. Φαρμάκη
Ο κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος  (αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων) βρίσκεται στις Εορταστικές Εκδηλώσεις από χθες το Σάββατο καθώς παρέστη στον εορτασμό της επετείου Απελευθέρωσης του Δαμασίου από τους οθωμανούς τούρκους στις 5 Οκτωβρίου 1912!