Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Με «σήμα» θα πωλείται το Ελληνικό Γάλα και τα Γαλακτοκομικά Προϊόντα

 http://www.crossed-flag-pins.com/animated-flag-gif/gifs/Greece_240-animated-flag-gifs.gif
 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT5ltt4k0PAtfGHwBg9tBc0ovhrCnbDbQm4gRbzkV4vUtPIidYTaQ

Σε δημόσια διαβούλευση έθεσε η Επιτροπή Ελληνικού Σήματος, τον «Κανονισμό απονομής σήματος ελληνικού προϊόντος για το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα», με τον οποίο διασφαλίζεται η λειτουργία ενιαίου και ομοιογενούς πλαισίου αξιόπιστων, αμερόληπτων και αποτελεσματικών διαδικασιών ελέγχου και απονομής του ώστε «σε κάθε περίπτωση να εξασφαλίζεται ο σαφής διαχωρισμός του γάλακτος ελληνικής προέλευσης, από γάλα άλλης προέλευσης, σε όλα τα στάδια παραγωγικών διαδικασιών».
Η Επιτροπή έχει ήδη εκδώσει σχέδιο κανονισμού για την απονομή του ελληνικού σήματος στα αλκοολούχα ποτά, και τώρα έθεσε από σήμερα σε δημόσια διαβούλευση, (σύμφωνα με το άρθρο 187 του ν. 4072/2012), τον δεύτερο κανονισμό. Καταληκτική ημερομηνία διαβούλευσης είναι η 25η Οκτωβρίου 2013.
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, «με τον υπό διαβούλευση κανονισμό ορίζεται ως Φορέας Απονομής και Ελέγχου του Σήματος στο γάλα και στα γαλακτοκομικά προϊόντα ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΑ (ΕΛ.Γ.Ο. - ΔΗΜΗΤΡΑ) και καθορίζονται με λεπτομέρεια όλες οι ειδικότερες προϋποθέσεις για την απονομή και τη χρήση του ελληνικού σήματος στα σχετικά προϊόντα.
Η Επιτροπή, δεδομένης της σπουδαιότητας του προτεινόμενου Κανονισμού για την προστασία της ελληνικότητας των προϊόντων της χώρας μας, καλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στην ηλεκτρονική δημόσια διαβούλευση διατυπώνοντας τις απόψεις και τις παρατηρήσεις τους στις διατάξεις του.
Επίσης η Γενική Γραμματεία Εμπορίου, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς ή επιχειρήσεις να υποβάλουν τις προτάσεις τους και για τα λοιπά Eλληνικά Προϊόντα και Υπηρεσίες στη Δ/νση Εμπορικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου (γραφείο 222Γ).
Σε ποια προϊόντα θα απονέμεται το Σήμα
Το σήμα θα ταυτοποιεί την Ελληνική Προέλευση Προϊόντων και Υπηρεσιών διαφόρων κατηγοριών!
Τα προϊόντα στα οποία απονέμεται το Ελληνικό Σήμα είναι τα:
- «Είδη γάλακτος» «διατηρημένα γάλατα, μερικά και ολικά αφυδατωμένα», «αφρόγαλα», «βούτυρο» και «γαλακτικές λιπαρές ύλες» που διατίθενται στην κατανάλωση, όπως αυτά αναφέρονται στο άρθρο 80 του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών.
- «γιαούρτι», «τυροκομικά προϊόντα», «ρυζόγαλο», «κρέμα» και «επιδόρπια με βάση το γάλα», όπως αυτό αναφέρεται στο άρθρο 82 του Κώδικα Τροφίμων και Ποτών!