Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Έλληνες: O Ομογενής μας Χριστόφορος Μαραγκός

Ο Χριστόφορος Μαραγκός είναι ο Έλληνας παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου στους ¨Σιάτλ - Σίχακς¨ στο Εθνικό ποδόσφαιρο της χώρας!
 Γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου του 1987 στο Μιλγουόκι και ο πατέρας του κατάγεται από τα Φιλιατρά!
 Από το σχολείο ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, όπως και ο αδερφός του!\
Με μεγάλο βιογραφικό μεταγραφών στα αμερικανικά παιχνίδια στις 22 Σεπτεμβρίου υπέγραψε στους  ¨Σιάτλ - Σίχακς¨ κι ένα μήνα μετά μπήκε στο ρόστερ της ομάδας στο οποίο παραμένει μέχρι σήμερα, ενώ έχει δεχθεί αρκετές φορές βραβεύσεις και βραβεία! 
 Στις 11 Απριλίου του 2013 υπογράφει συμβόλαιο ενός έτους με τους ¨Σίχακς¨ 1.320.000 δολάρια, αλλά τον Σεπτέμβριο δέχεται μείωση σε 855.000 δολάρια. Η πορεία των ¨Σίχακς¨ το 2013 ήταν εξαιρετική στο αμερικανικό ποδόσφαιρο. 
«Ανεξάρτητα πόσο σημαντικός είναι ένας αγώνας, αν γράφεις ιστορία ή όχι, πρέπει να έχεις το νου σου στο συγκεκριμένο παιχνίδι και να παίζεις οσο καλύτερα μπορείς, να προετοιμάζεσαι όσο καλύτερα μπορείς και να τα δίνεις όλα σαν να είναι η τελευταία σου ευκαιρία να παίξεις!» έχει δηλώσει. Στις 2 Φεβρουαρίου 2014 ο Χριστόφορος Μαραγκός μαζί με την ομάδα των ¨Σίχακς¨ κερδίζουν με σκορ 43-8 την αντίπαλη ομάδα στο ¨Σούπερ μπόουλ¨!
«Νόμιζα πως ονειρευόμουν. Μετά σηκώθηκα από το κρεβάτι και συνειδητοποίησα από το πόσο πονούσα ότι έγινε!!!!» έγραψε στον λογαριασμό του στο τουίτερ μετά τον μεγάλο αγώνα. 
Είναι παντρεμένος με ένα γιό και σε λίγες εβδομάδες μαζί με την σύζυγό του θα καλωσορίσουν ακόμα ένα μέλος στην οικογένεια τους. Είναι ενεργό μέλος της Εκκλησίας και η οικογένεια του τηρεί όλες τις παραδόσεις!
Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνει!