Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Όλυμπος: το Βουνό των Ελλήνων Θεών

Ο Όλυμπος είναι το διασημότερο και πιο λατρευτικό και αξιομνημόνευτο βουνό του κόσμου, στην Ελλάδα!
Το υπέροχο μέρος με τα πολλά δάση και φαράγγια, ευλογημένο από τον Θεό με το ήπιο κλίμα, περιβαλλόμενο από τον Ελληνικό Ουρανό σαγηνεύει όλο τον πλανήτη!
Ο Ελληνισμός βρίσκεται κι εκεί πάνω με τη μεγαλουργία στη θέση του θρόνου του Δία, στη θέση που του αξίζει να βρίσκεται εδώ κι Αιώνες και οι Έλληνες έχουν δημιουργήσει κατά καιρούς τόσους Αιώνες και συνεχίζουν!
 Στην Ιστορική του Πορεία δεν έβρεξε στον Όλυμπο, παρά μόνο μερικά σύννεφα που εμφανίζονταν από καιρό σε καιρό για να απομονώσουν το Βασίλειο του θεού, στον Θρόνο του Δία, από τον έξω κόσμο και να ευλογήσει τον Έλληνα και τον κόσμο! 
Κοντά στην Αρχαία τοποθεσία τοποθετείται η Πόλη της Αρχαιότητας, η Πόλη μας η Λάρισα!

Ο Όλυμπος ήταν το Θεϊκό Βασίλειο των Δώδεκα Θεών και κάθε ένας είχε το δικό του παλάτι, το οποίο ως επί το πλείστον εχρησιμοποιείτω ως κοιτώνας!
Οι Έλληνες Θεοί, συχνοί του επισκέπτες, ζούσαν με παρόμοιο ρυθμό με τους θνητούς, υπακούοντας σε κανόνες, με την τήρηση τους με κεντρικό σημείο, το παλάτι του Δία!
Η μορφολογία του Ολύμπου σήμερα, το συνεχώς μεταβαλλόμενο φυσικό κάλλος , η σχεδόν μόνιμη κάλυψη σύννεφου πάνω από τις κορυφές του και οι συχνές καταιγίδες με το κάλλος τους, που γεμίζει τους ανθρώπους των όμορων νομών, γύρω από το Βουνό με δέος και θαυμασμό, με τη σειρά της γεννά πολλές συγκινήσεις από την Αρχαιότητα!
Σύμφωνα με τον Όμηρο, οι Θεοί κατοικούσαν στα φαράγγια και ο Όλυμπος στην Ιλιάδα περιγράφεται σε όλο τον κόσμο πάντοτε ως 
Θαυμάσιος, Μεγάλος κι Ενδοξος!
Κι έτσι παραμένει Αιώνια!