Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Νέα Μνημεία-Μουσεία: Ο άρχοντας της Κρητικής Επανάστασης σήκωσε το ανάστημά του στο Μαλεβίζι - Ένα εμβληματικό κτίριο, το παλιό Τελωνείο, γίνεται χώρος πολιτισμού

Παρουσία Εκκλησιαστικών, Στρατιωτικών και Πολιτικών αρχών, των Μαλεβιζιωτών και σύσσωμης της δημοτικής αρχής Μαλεβιζίου και της κοινωνίας των Γωνιών, πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Ήρωα της Κρητικής Επανάστασης Μιχαήλ Καλησπέρη (Βλάχου), που φιλοξένησε ο γλύπτης κ. Σώτος Αλεξίου! 
Πρόκειται για ένα Μνημείο που κατασκευάστηκε από τη δημοτική αρχή Μαλεβιζίου και έπειτα από δυο πανελλήνιους καλλιτεχνικούς διαγωνισμούς, με στόχο να διατηρηθεί ζωντανή η μορφή ενός σπουδαίου Κρητικού, μιας μορφής της επανάστασης που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ¨ουγκ¨ κατακτητών τα χρόνια της τουρκοκρατίας με την πλούσια δράση που είχε αναπτύξει!
Για τον Ήρωα Μιχαήλ Βλάχο μίλησε ο Διδάκτορας Ιστορίας και προϊστάμενος των Γενικών Αρχείων του Κράτους Ν. Ηρακλείου Μανόλης Δρακάκης, ενώ χαιρετισμό απεύθυναν ο πρόεδρος της Τ. Κ. Γωνιών Γιάννης Παντερής, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γωνιών Νίκος Μαρκατάτος και ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ο οποίος και τόνισε:
«Συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ, στον όμορφο και εύανδρο τόπο των ηρωικών Γωνιών Μαλεβιζίου, για να τιμήσουμε τη μνήμη ενός μεγάλου Ανδρός! 
Τη μνήμη του Μιχαήλ Καλησπέρη, που είναι περισσότερο γνωστός ως Μιχαήλ Βλάχος, του οποίου τον Ανδριάντα και αποκαλύπτουμε σήμερα!
Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που κατά τη διάρκεια της παρουσίας μας στη δημοτική αρχή, συντελείται αυτή η ύψιστη τιμή για τις Γωνιές, αλλά και για ολόκληρο το Δήμο Μαλεβιζίου, όπου οριστικά πια, με την αποκάλυψη του Ανδριάντα του ήρωα, επιστρέφει η αθάνατη Δόξα και η διηνεκής μνήμη του Μιχαήλ Βλάχου! 
Και η επιστροφή αυτή του ήρωα στη γενέτειρά του, τις Γωνιές, όπως και η εξασφάλιση της αιώνιας αθανασίας του μέσω της δημιουργίας του Ανδριάντα του, είναι ιστορικής σημασίας, γιατί αποκαθιστά τη μνήμη ενός μάλλον παραγνωρισμένου ήρωα, και κατοχυρώνει διαπαντός τις Γωνιές ως γενέτειρα ενός από τους σημαντικότερους επαναστάτες που γέννησε ποτέ ο τόπος! 
Ένα κτίριο-αναφορά για την πόλη του Ναυπλίου, το παλιό τελωνείο, στην παραλιακή οδό της πόλης, παραχωρείται από το υπουργείο Οικονομικών στο υπουργείο Πολιτισμού, για να χρησιμοποιηθεί ως Ελληνικό Μουσείο της νεότερης οικονομικής ιστορίας της Πελοποννήσου! 
Την αποδοχή της παραχώρησης αποφάσισε ομόφωνα κατά την πρόσφατη συνεδρίασή του το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων!
Το κτίριο, έργο του αρχιτέκτονα Σταμάτη Κλεάνθη, όπως πιθανολογείται, χτίστηκε το 1830 για χρήση ως τελωνείο! 
Έχει χαρακτηριστεί ως ιστορικό διατηρητέο μνημείο και έργο τέχνης, και ανήκει στο χαρακτηρισμένο ως παραδοσιακό τμήμα της πόλης του Ναυπλίου! 
Ως τελωνείο λειτούργησε μέχρι το 1999.
Έπειτα από αίτημα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, τον Ιανουάριο του 2014, για παραχώρηση του ακινήτου, η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Στέγασης του υπουργείου Οικονομικών αποφάσισε να το παραχωρήσει στο ΥΠ.ΠΟ.!
Τώρα μένει να αποφασιστεί η ακριβής χρήση του κτιρίου. 
«Πιστεύω ότι είναι ιδανικός χώρος για να στεγάσει τη νεότερη οικονομική ιστορία της Πελοποννήσου, που είναι ενδιαφέρουσα και υπάρχει και μεγάλο Αρχειακό Υλικό σχετικά! Αυτή, όμως, είναι απλά μια ιδέα, και θα τη δούμε όταν έρθει η ώρα. Τώρα, θα πρέπει να κάνουμε αυτοψία και στη συνέχεια να δούμε τα στάδια της μελέτης για την αποκατάσταση του κτιρίου!», υπογράμμισε η γενική γραμματέας του ΥΠΠΟ, κ. Λίνα Μενδώνη.
Συγχαρητήρια!