Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Αρχαίος Αργαλειός στα Φάρσαλα

Στο Δήμο Φαρσάλων παραχωρήθηκε ως μέρος του αρχαιολογικού προγράμματος του Κάστρου Καλλιθέας, ομοίωμα ενός αρχαίου αργαλειού στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου! 
Σύμφωνα με την επιμελήτρια της έκθεσης κ. Βάσω Νούλα, πρόκειται για την αναπαράσταση ενός κάθετου αργαλειού της Ελληνιστικής Εποχής με υφαντικά βάρη (αγνύθες), στην οποία χρησιμοποιήθηκαν σαράντα αυθεντικές αρχαίες πήλινες αγνύθες που βρέθηκαν στο Κτήριο 10 του Κάστρου της Καλλιθέας, διαταγμένες σε δύο σειρές! 
Το σχέδιό του έχει βασιστεί σε παραστάσεις αργαλειών και υφαντικών βαρών σε αγγεία και επιτύμβιες στήλες, καθώς επίσης και σε περιγραφές κειμένων, ειδικά εκείνων του Ομήρου και του Νόννου!
Το βάρος και το μέγεθος της κλωστής βασίζεται σε εκτιμήσεις με βάση τα αδράχτια που βρέθηκαν επίσης στο Κτήριο 10. Ο χρωματισμός των κλωστών επετεύχθη από βαφές που προήλθαν από κρεμμύδια, τεχνική συνηθισμένη από τους Αρχαίους Θεσσαλούς προγόνους μας!
Το ύφασμα που εκτίθεται υφάνθηκε χρησιμοποιώντας διαδικασίες και κυματιστά σχέδια που παρατηρούνται σε σωζόμενα κομμάτια υφάσματος που έχουν βρεθεί σε άλλες αρχαιολογικές θέσεις και αποτελεί σημαντικό έκθεμα!