Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Ο Πανηγυρισμός της Αγίας Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποιήθηκε επιτυχημένα με πλήθος κόσμου

Την Δευτέρα 7 Ιουλίου η Εκκλησία μας εορτάζει την μνήμη της Αγίας μεγαλομάρτυρος Κυριακής και στην μνήμη της πανηγύρισε και φέτος ο περικαλλής Ναός στην Αλεξανδρούπολη, όπου φυλάσσεται και τεμάχιο εκ του ιερού λειψάνου της Αγίας! 
Για τις εκκλησιαστικές εκδηλώσεις του Ιερού Ναού ο Μητροπολίτης μας προσεκάλεσε τον Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ.
Το απόγευμα της Κυριακής 6 Ιουλίου τελέσθηκε στον πανηγυρίζοντα Ναό της Αγίας Κυριακής ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Καισαριανής κ. Δανιήλ και του Μητροπολίτου μας κ. Ανθίμου!
Ο Ναός και το προαύλιό του κατακλύσθηκαν από κόσμο, καθώς η Αγία είναι ιδιαίτερα προσφιλής στους κατοίκους της πόλεως.
Ακολούθησε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Αγίας στους δρόμους της πόλεως!
Το πρωί της κυριωνύμου ημέρας, Δευτέρας 7 Ιουλίου, τελέσθηκε η Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία της εορτής ιερουργούντος του Μητροπολίτου Καισαριανής κ. Δανιήλ και του Μητροπολίτου μας κ. Ανθίμου. Στο κήρυγμά του ο Μητροπολίτης Καισαριανής μίλησε, με βάση το αποστολικό ανάγνωσμα της ημέρας, για τα πνευματικά δικαιώματα που έχουμε οι χριστιανοί, λόγω της πνευματικής σχέσης της «υιοθεσίας» που έχουμε με τον Χριστό!
Πολύς κόσμος «πέρασε» κατά την διάρκεια του διημέρου από τον Ναό της Αγίας Κυριακής για να προσκυνήσει το ιερό λείψανο και την εικόνα της Αγίας και να λάβει την ευλογία της στην ζωή τους!