Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

95χρονη ηλικιωμένη γυναίκα -θύμα ληστείας- βρέθηκε νεκρή

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Aστυνομικών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων σιχαμερών διπόδων που αφαίρεσαν την ζωή μιας 95χρονης ηλικιωμένης γυναίκας στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά Καρδίτσας. Ειδικότερα, χθες το πρωί (04-02-2015) η ηλικιωμένη βρέθηκε από γνωστό της πρόσωπο νεκρή στο πάτωμα της οικίας της, ενώ στο στόμα της υπήρχε ένα μαντήλι!
Όπως διαπιστώθηκε, τις νυχτερινές ώρες της προηγούμενης ημέρας άγνωστοι αφού παραβίασαν παράθυρο της οικίας, εισήλθαν στο εσωτερικό και ερεύνησαν όλους τους χώρους της. Στην οικία μετέβησαν ιατροδικαστής, καθώς και αρμόδιο συνεργείο Αστυνομικών για εξερεύνηση του χώρου!
Η δολοφονία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, με τους δικαιολογημένα έξαλλους κατοίκους να ζητούν αντίποινα και την σκληρή τιμωρία των ενόχων με την ενίσχυση των μέτρων Φύλαξης στο σημείο.
Εντωμεταξύ 
από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκιμμαίων, συνελήφθη 67χρονος αλβανός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.
  Όπως διαπιστώθηκε το δίποδο-απόκομμα της κοινωνίας εντοπίστηκε από τους Αστυνομικούς κατά την διάρκεια Αστυνομικού Ελέγχου και όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές Ένταλμα σύλληψης (από την αλβανία) για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοκατοχή.

Σε επαγρύπνηση βρίσκονται κι οι Αρχές-Αστυνομία για την εξουδετέρωση της τρομοκρατίας, καθώς οι έρευνες συνεχίζονται επιφέροντας τα ανάλογα αποτελέσματα (συλλήψεις-εξάρθρωση).