Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Έλληνες: Χαράλαμπος Ποθουλάκης - Ένας Κορυφαίος Γαστρεντερολόγος στις ΗΠΑ

Ο Ελληνικής Καταγωγής κος Χαράλαμπος Ποθουλάκης είναι Διευθυντής Έρευνας στο Κέντρο Φλεγμονοδών Νοσημάτων του Εντέρου σε Πανεπιστήμιο του εξωτερικού! 
Επίσης, είναι καθηγητής Παθολογίας και Εργαστηριακής Ιατρικής με εξειδίκευση στις ασθένειες του πεπτικού συστήματος. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μπήκε ως ερευνητής στο Τμήμα Γαστρεντερολογίας του Ιατρικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Βοστώνης! 
Το 1996 γίνεται βοηθός καθηγητής στο Τμήμα Γαστρεντερολογίας στο Beth Israel Medical Center του Harvard και το 2005 γίνεται καθηγητής. Το 2002 δημιουργεί το «Κέντρο Γαστρεντερικού Νευροπεπτιδίου» που εξειδικεύεται στην διεπιστημονική προσέγγιση για τη μελέτη της λειτουργίας του νευροπεπτιδίου στον γαστρεντερικό σωλήνα! 
 Το ερευνητικό του πρόγραμμα εστιάζεται κυρίως στον ρόλο των νευροπεπτιδίων και ορμονών σε διάφορες παθολογικές καταστάσεις όπως στις φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου και το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου! 
Ερευνά τα νευροπεπτίδια που εξαρτώνται από τους μηχανισμούς με τους οποίους γίνεται η επικοινωνία μεταξύ του εντερικού βλεννογόνου και των αποθηκών λίπους, που επηρεάζουν την παθογένεια της φλεγμονής του εντέρου. Είναι Αντιπρόεδρος του τμήματος «Ορμόνες, πομποί, παράγοντες ανάπτυξης και υποδοχείς» της Αμερικανικής Γαστρεντερολογικής Ένωσης. Το 2005 έλαβε τιμητικό Πτυχίο από το Χάρβαρντ αλλά και Βραβείο από την Αμερικανική Γαστρεντερολογική Ένωση για τις ανακαλύψεις του αναφορικά με τη λειτουργία των γαστρεντερικών νευροπεπτιδίων! 
Συγχαρητήρια!