Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Χρόνια Πολλά Συνέλληνες: ➧ Από την Ξάνθη στην Θεσσαλονίκη κι από την Θεσσαλονίκη στην Λάρισα για τα Ελληνικά Αποκριάτικα Έθιμα. Για να τα προλάβουμε όλα ➧ Τα Περήφανα Ελληνικά μας Κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα από άκρη εις άκρη του Κόσμου να εξυμνούν τον Ελληνισμό

Ένα ξέφρενο Ελληνικό Γλέντι εκτιλύχθηκε το τελευταίο Τριήμερο της Αποκριάς!
Από άκρη εις άκρη οι Πολίτες διασκέδασαν με τα Ελληνικά Έθιμα της Αποκριάς και τα άπειρα Ελληνικά Φαγητά!
Από την Ξάνθη με το πλούσιο Ελληνικό Καρναβάλι, βρισκόμαστε στην Θεσσαλονίκη με τις Απέραντες Εστίες Παραδοσιακής Διασκέδασης σε κάθε περιοχή!
Σάββατο και Κυριακή βράδυ κι οι Ψησταριές στην Θεσσαλονίκη καίνε και παίρνουν φωτιά, γεμάτες από Ελληνικό Κρέας σε κάθε πεζόδρομο και πλατεία και στην άκρη του Θερμαικού απέναντι από τον Λευκό Πύργο, με τους Έλληνες Πολίτες να υποδέχονται ένα Πρωτόγνωρο ¨Ταξίδι¨ στο Αποκριάτικο Γλέντι της κάθε βραδιάς!
Θα τα προλάβουμε όλα, ναι θα τα προλάβουμε! Και ξεκινάμε κατεβαίνοντας Κατερίνη και φτάνουμε από πίσω, στην Μελιβοία υπό τους ήχους της Παραδοσιακής μας Μουσικής, συντροφιά με Σουβλάκια και Ούζο! Την ίδια στιγμή μια Μεγάλη Φωτιά στην Λάρισα στην οδό Γαληνού έχει κλείσει τους δρόμους! 
Είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Χορίαμβου που γιορτάζει με τα Λαογραφικά Έθιμά μας και πλήθος Λαρισαίων χορεύει ¨αγκαλιά¨ με την ζεστή φωτιά!
Κι ενώ όλα αυτά συνέβαιναν οι Καφετέριες της Πόλης κάθε μία ξεχωριστά αναλάμβαναν το δικό τους ψήσιμο μέχρι πρωίας στους δρόμους (ξημέρωμα της Καθαράς Δευτέρας)!
Αργά και στις κεντρικές Πλατείες, την Νεάπολη, τον Προφήτη Ηλία (Μεγάλο και Μικρό) κι οπουδήποτε αλλού στην Πόλη να μην πέφτει καρφίτσα κι οι Μυρωδιές των Σουβλών και των Ψησταριών γεμάτες με Σουβλάκια, να είναι διάχυτες στην ατμόσφαιρα! 
¨Λίγο πιο πέρα¨, στην Τοπική κοινότητα της Ραψάνης σε συνεργασία με τους Τοπικούς Συλλόγους, έκαιγαν τον Καρνάβαλο, ένα Ελληνικό Έθιμο με την δική του σημασία!
Φεύγουμε από την Μελιβοία, διασχίζοντας πάμπολλες εστίες Διασκέδασης και περνάμε από την Νίκαια!
Εξαιρετικό Ελληνικό Γλέντι κι εκεί με Σουβλάκια και ψητά Λουκάνικα, καθώς κι Ελληνικά Τοπικά Εδέσματα όπως Τυρόπιτες και Τοπικά Γλυκά να μην έχουν σταματημό με την Συνοδεία Παραδοσιακού Ούζου κι Ελληνικού Κρασιού!
Την ίδια στιγμή στον Άγιο Γεώργιο της Λάρισας είχε στηθεί το Γλέντι με τα Σουβλάκια να ¨σπάνε μύτες¨ και το Κρασί με το Τσίπουρο να ρέουν άφθονα μαζί με άλλα Τοπικά Εδέσματα και τις Φωτιές αναζωπυρωμένες, φτάνοντας στην Πόλη της Λάρισας! 
Απίστευτη η βραδιά μέχρι τα ξημερώματα σε κάθε σημείο της παράλληλα!
Περήφανα Ελληνικά Κούλουμα την ¨Καθαρά Δευτέρα¨ μας:
Τα Ελληνικά Κούλουμα, το άρρηκτο Υπερήφανο αυτό Έθιμο του Ελληνισμού για μια ακόμη χρονιά πρωτοστατεί από άκρη εις άκρη!
Η ¨Καθαρά Δευτέρα¨ (Καθαρή από όλες τις απόψεις - Ψυχικής έντασης των Απόκρεων και Νηστείας) αναδύεται Ελληνικά σε όλο τον Ελληνισμό και ευωδιάζει με τις Ελληνικές Παραδοσιακές της Γεύσεις και Εικόνες!
Η ¨Τεσσαρακοστή¨ ξεκινάει για την Ορθοδοξία μετά το τέλος της Αποκριάς κι όλα είναι εντυπωσιακά!
Η Μαγειρίτσα, η Φασολάδα, τα Θαλασσινά μας συνοδευόμενα από Τσίπουρο ή Ούζο κι άλλα ¨Εθνικά Ελληνικά Φαγητά¨, πρωτοστατούν την συγκεκριμένη ημέρα καθώς η αποχή από το Κρέας και η Νηστεία γίνεται πιο αισθητή, πάντα με την συνοδεία Παραδοσιακής μας, Λαγάνας της Αρχαιότητας!
Οι ήχοι Παραδοσιακοί όλη την ημέρα θα συμπληρώνουν το Ελληνικό Γλέντι που έχει οικογενειακό και φιλικό χαρακτήρα!
Χρόνια Πολλά Συνέλληνες!