Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

134 έτη από την απελευθέρωση της Θεσσαλίας μας

Τα 134 έτη από την απελευθέρωση της Θεσσαλίας μας με την Ελληνική, Υπερήφανή της Ταυτότητα γιορτάζει σύσσωμη  η Ένωση Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής «Η ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ», δευτεροβάθμιο όργανο των Θεσσαλικών Συλλόγων Αττικής, στα πλαίσια των καταστατικών της!
Η τιμητική Εορταστική εκδήλωση με τον τίτλο «134 Χρόνια Ελεύθερη Θεσσαλία» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015, στον Ι.Ν. Αγίας Αικατερίνης (Γαλανού & Χαιρεφώντος – Πλάκα), στις 10.00 π.μ.!
Στο πρόγραμμα της Εκδήλωσης περιλαμβάνονται: Πανηγυρική Δοξολογία, χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της Πανθεσσαλικής Στέγης Δρ. Στέφανο Κούτρα, εκφώνηση του πανηγυρικού από τον Δήμαρχο Λαρισαίων, πομπή του Παραδοσιακού Αγήματος και παρευρισκόμενων στο Μνημείο “Άγνωστου Στρατιώτη” και στην πλατεία Συντάγματος!
Θα συμμετέχουν επίσης οι Σύλλογοι: ¨Καρδιτσιωτών Αττικής Ο Αγιος Θωμάς¨, ¨Θεσσαλών Χαΐδαρίου Η ΘΕΣΣΑΛΙΚΉ ΓΗ¨, ¨Ένωση Θεσσαλών Θριασίου Πεδίου¨, ¨Θεσσαλών Άνω Λιοσίων ΄΄Ο Ρήγας Φεραίος΄΄¨ και ¨Θεσσαλών Δήμου Αχαρνών¨, ενώ Θα παραστεί η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων!
Θα ακολουθήσει και κατάθεση Στεφάνων από τους: Πρόεδρο «Πανθεσσαλικής Στέγης», Δήμαρχο Λαρισαίων, Περιφερειάρχες Θεσσαλίας κι Αττικής και κυβερνητικό Εκπρόσωπο!
Συγχαρητήρια!