Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Τρομερά, Μεγαλειώδης και Δυναμική σε εύρος Συγκέντρωση των Ποντίων στο Σύνταγμα - Κατακλύστηκαν οι γύρω κεντρικοί δρόμοι (05/11/15)

Τρομερά Δυναμική σε εύρος ήταν η Συγκέντρωση των Ποντίων που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα το απόγευμα της Πέμπτης 5 Νομεβρίου!
Μετά τις ανούσιες χωρίς σκοπό συλλαβές ενός γυρολόγου (απορίας άξιο είναι που μπαίνει και στη θέση υπουργού Παιδείας μάλιστα ένα τέτοιο άτομο), χωρίς ουσία διότι η Ποντιακή Γενοκτονία είναι μία Γενοκτονία αναγνωρισμένη ως τετελεσμένο γεγονός πλέον από την ¨Βουλή των Ελλήνων¨ και τον ¨ΟΗΕ¨ επισήμως!
Ο κόσμος έτρεξε μαζικά στο κάλεσμα των Ποντίων! 
Το καθήκον τους έπραξαν οι Πόντιοι κι οι υπόλοιποι Έλληνες με την άμεση η αντίδρασή τους στις ανιστόρητες αυτές εκστομίσεις αυτού! Αυτού δεν υπάρχει λόγος να αναφερθεί το όνομα (εξάλλου ο κόσμος τα πληροφορήθηκε όλα εγκαίρως), καθώς ποτέ δεν συνηθίζω να δίνω αξία σε καταστάσεις που δεν το αξίζουν, για ποιο λόγο λοιπόν; 
Θα είμαστε (εγώ και όλοι μας) αμείλικτοι σε ότι αφορά το Αίμα μας (τα εκατομμύρια των Βορειοηπειρωτών, των Ποντίων, των Μικρασιατών Ελλήνων της Ανατολής και των υπολοίπων Ελλήνων είτε της ενδοχώρας, είτε της Ομογένειας), διότι αυτά τα θέματα που προκύπτουν από ασχέτους που καταλαμβάνουν θέσεις όπως π.χ. σε ένα υπουργείο (είχα σχολιάσει παλιότερα επίσης και για το υπουργείο προστασίας του Πολίτη πως πέρασε σε άσχετους και άχρηστους με το αντικείμενο) πρέπει να διορθώνονται!
Υ.σ.1.) Ο οποιοσδήποτε αμόρφωτος στον πλανήτη αυτό, θέλει να πληροφορηθεί για οποιοδήποτε θέμα (π.χ. για τους Πόντιους, για τους Μικρασιάτες, αλλά και για άλλα θέματα όπως από που κατάγεται ο ίδιος, αν προέρχεται από τον πίθηκο κ.α.) σήμερα είναι τόσο απλό να ανοίξει μια εγκυκλοπαίδεια και να διαβάσει για τα ¨πιθηκένια μούτρα¨ του ή οτιδήποτε άλλο τον αφορά, κοινώς τα πάντα, για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα (της αδιαβασιάς)!
Υ.σ. 2.) Θα αναφερθώ και σε άλλη ανάρτηση εκτενέστερα για το Θέμα και τους 353.000 Αθάνατους Ποντίους της Γενοκτονίας, που Τιμούνται!
Προς το παρόν Θερμό Συγχαρητήρια στα αδέρφια μας, στους Πόντιους!