Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Έλληνες: Νικόλαος Σκαρμέας - Μάχεται για την θεραπεία του αλτζχάιμερ

Ο κος. Νικόλαος Σκαρμέας είναι αναπληρωτής καθηγητής Νευρολογίας στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια των Ηνωμένων Πολιτειών κι ασχολείται με κλινικές κι ερευνητικές μελέτες στο ερευνητικό κέντρο του! 
Ο κος Νικόλαος Σκαρμέας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής το 1992 από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 1996, έφυγε από την Ελλάδα και πήγε στην Αμερική προκειμένου να ολοκληρώσει την ειδίκευση του στην Νευρολογία στο Κολούμπια!  
Έπειτα ολοκλήρωσε μία διετή υποτροφία στον τομέα της γεροντικής άνοιας του τμήματος Νευρολογίας και το 2005, έλαβε το μάστερ του στην Κλινική Έρευνα!  
Το ερευνητικό του ενδιαφέρον εστιάζεται στη μεταβλητότητα της κλινικής ανταπόκρισης της νόσου του Αλτζχάιμερ, η οποία συσχετίζεται με εγγενή ή επίκτητα στοιχεία. Αυτά τα στοιχεία όπως το Άι Κιου, το μορφωτικό επίπεδο και η πνευματική σωματική και κοινωνική δραστηριότητα αντιπροσωπεύουν τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά. Αυτά τα στοιχεία διερευνούνται είτε επιδημιολογικά είτε με τεχνική απεικόνιση! 
Ο κος. Σκαρμέας μοιράζει το χρόνο του μεταξύ της κλινικής εργασίας, δηλαδή επιτελώντας το λειτούργημα του ιατρού εξετάζοντας ασθενείς που πάσχουν από άνοια ή γνωστική δυσλειτουργία, διδάσκοντας και ερευνώντας! 
Ο καθηγητής διερευνά τους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν και να βελτιώσουν τη γνωστική ικανότητα των ηλικιωμένων ανθρώπων που ο εγκέφαλος τους έχει υποστεί βλάβη από τη νόσο του Αλτζχάιμερ και από τη φθορά του χρόνου! 
Επίσης, κατά τη διάρκεια των ερευνών του έχει χρησιμοποιήσει την απεικόνιση του εγκεφάλου προκειμένου να διερευνήσει τους διάφορους τρόπους που μπορεί η νόσος να επηρεάσει τον κάθε ασθενή! 
Πιο πρόσφατα, το ερευνητικό του ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στον τρόπο με τον οποίο οι διατροφικές επιλογές και συγκεκριμένα η μεσογειακή διατροφή αλλά και ο σωστός τρόπος ζωής μπορούν να προστατέψουν τον εγκέφαλο και τη μνήμη των ανθρώπων!Σύμφωνα με μία κλινική του μελέτη οι άνθρωποι που ακολουθούσαν τη μεσογειακή διατροφή είχαν 36% λιγότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν εγκεφαλικές βλάβες συγκριτικά με εκείνους που τρέφονταν διαφορετικά! 
“Η μεσογειακή διατροφή μπορεί να συμβάλει στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης της νόσου του Αλτζχάιμερ αλλά και να παρατείνει τη ζωή σε ανθρώπους που πάσχουν από αυτήν,” σημείωσε ο Έλληνας Καθηγητής της Ιατρικής που τιμάται από την Ιατρική Κοινότητα! 
Συγχαρητήρια!