Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Με μεγάλη Εθνική Υπερηφάνεια γιορτάστηκε η Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Όλα τα Αστικά Κέντρα της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Βόλος, Ηράκλειο, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη κλπ) με τα Χωριά κι οι μεγάλες πόλεις κι όχι μόνο του εξωτερικού γιόρτασαν την Γιορτή της Εθνικής Παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου με την Ελληνική Σημαία του Έθνους μας στα χέρια! Οι ομογενείς μας ενωμένοι σε όλο τον πλανήτη γιόρτασαν με πολυάριθμες Εκδηλώσεις την ημέρα στα σημεία-μνημεία του Ελληνισμού κι όχι μόνο, ενώ στην Ελληνική Επικράτεια τα Ελληνόπουλα κατέθεσαν στα Ηρώα των Πόλεων, τα Στεφάνια!
Η  Παρέλαση των Στρατιωτικών Αγημάτων ξεσήκωσε τους Έλληνες !
Στην Μελβούρνη και στο Σίνδεϊ της Αυστραλίας δεκάδες χιλιάδες στους δρόμους γιόρτασαν με τις Αρχές που άνοιξαν και παραχώρησαν τα Μνημεία τους γι αυτό το σκοπό και μόνο για τον Ελληνισμό! 
Μεταξύ των πολυάριθμων επισήμων, ήταν ο εκπρόσωπος του Αυστραλού πρωθυπουργού, ο πολιτειακός πρωθυπουργός, Ντάνιελ Άντριους, ο εκπρόσωπος της πολιτειακής αντιπολίτευσης και πολλοί υπουργοί, βουλευτές, δήμαρχοι, στρατιωτικοί και άλλοι, τιμώντας με την σειρά τους τον Υπέρλαμπρο Ελληνικό μας Πολιτισμό!
Στην Νέα Υόρκη η αντίστροφη μέτρηση στην Λεωφόρο τελείωσε κι οι Εορτασμοί που διεξήχθησαν ήταν υπέρλαμπροι συμμετέχοντας σε αυτούς τα πολιτειακά στελέχη των Τοπικών Αρχών με κάθε Επισημότητα!
Επίσης ο πολιτειακός πρωθυπουργός της Βικτώριας Ντένις Νάπθαϊν τόνισε μεταξύ άλλων τη σημασία των Ελλήνων στην ανάπτυξη και εξέλιξη της πολιτείας της Βικτώριας!
Σαν ένα σαν μια γροθιά και στην Φλόριδα γιόρτασαν οι Ομογενείς μας και τιμήθηκαν οι Έλληνες για την παγκόσμια προσφορά τους! 
Η ομογένεια της Φλόριδας τίμησε την Κυριακή στο Τάρπον Σπρινγκς την επέτειο και κράτησε τις Παραδόσεις στην παραλιακή Ελληνική Λεωφόρο Δωδεκανήσου, όπως και σε κάθε κράτος, σε κάθε Σημείο και Μνημείο του Υπέρλαμπρου Ελληνισμού μας που υπάρχει μόνιμα μέσα σε αυτά!
Το ίδιο αδιαχώρητο πραγματοποιήθηκε και στα μαγάλα σύμβολα του Ελληνισμού, στους Ελληνικούς Ναούς της Ορθοδοξίας μας, που τιμήθηκε με την Δοξολογία σε όλο τον κόσμο η επέτειος της Εθνικής Εορτής του Ελληνισμού!
Συγχαρητήρια!