Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων για την Εθνική Επέτειο στη Λάρισα

Πέμπτη 24 Μαρτίου: Γενικός Σημαιοστολισμός από της 8ης πρωινής ώρας της 23ης μέχρι και της δύσης του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2016! Φωταγώγηση των Δημόσιων, Δημοτικών Καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 24ης Μαρτίου και 25ης Μαρτίου! Εορταστικές εκδηλώσεις και ομιλίες σε όλες τις Σχολές, Σχολεία και Ιδρύματα της πόλης από καθηγητές και δασκάλους σχετικά με την Εθνική Επέτειο!
Στις 12:00 της 24ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί απότιση φόρου τιμής από τους μαθητές, σπουδαστές, προσκόπους, οδηγούς, φορείς και συλλόγους στο Ηρώο πεσόντων της Πόλης!
Παρασκευή 25 Μαρτίου: Στις 7:00 θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των Εκκλησιών με φροντίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου. Εωθινό από τη μουσική θα παιχτεί από την μπάντα της 1ης Στρατιάς και τη Φιλαρμονική του δήμου Λάρισας στο κέντρο της Λάρισας. Ωρα 8:00 Επίσημη Έπαρση Σημαίας. Στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί η άφιξη επισήμων και έναρξη δοξολογίας στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Αχιλλίου, στην οποία θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Σεβ. κ.κ. Ιγνάτιος. Μετά το τέλος της δοξολογίας και εντός του Ιερού Ναού θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από τον κ. Βαρδάτσικο Νικόλαο, διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείο Λάρισας!
Στις 11:00 θα γίνει η Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφάνων από ανώτατες πολιτικές και στρατιωτικές αρχές κι εφεδροπολεμιστικές οργανώσεις.
Στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί η Παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της Πόλης!
Έχουν οριστεί οι αρμόδιοι Τελετάρχες - βοηθοί για την ημέρα!
Χρόνια Πολλά σε όλους Μας τους Έλληνες!