Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Παντού υπάρχει ένας Έλληνας: Ο δικός μας Επικεφαλής Μηχανικός τη Τέσλα Μότορς, Κωνσταντίνος Λάσκαρης

Παντού υπάρχει ένας Έλληνας! Από το 2012 o Κωνσταντίνος Λάσκαρης είναι ο επικεφαλής σχεδιασμού της Τέσλα Μότορ! Κύρια αρμοδιότητά του είναι η εφαρμογή νέων τεχνολογιών για τη δημιουργία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων του μέλλοντος!
Παράλληλα, είναι υπεύθυνος για τον ηλεκτρομηχανικό σχεδιασμό και τη βελτιστοποίηση των υφιστάμενων και των μελλοντικών κινητήρων της εταιρείας, ενώ τα περιοδικά που ειδικεύονται στα ηλεκτρικά οχήματα τον αποκαλεί «γκουρού των κινητήρων της Τέσλα!».
Ο Κωνσταντίνος Λάσκαρης πήρε το 2002 το πτυχίο του από τη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου στην Αθήνα και συνέχισε τις σπουδές του κάνοντας το μεταπτυχιακό του στο Ιμπέριαλ Κόλετζ, το οποίο κι ολοκλήρωσε το 2004! Εργάστηκε για τρία χρόνια στην Ελλάδα ως μηχανικός και το 2007 κι επέστρεψε στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο για να κάνει το διδακτορικό του πάνω στα ηλεκτρικά συστήματα μηχανικής υψηλής αποδόσεως!
Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την προσαρμογή και μοντελοποίηση σύγχρονων μαγνητικών κινητήρων, κινητήρων επαγωγής και σύγχρονων κινητήρων χρησιμοποιώντας τη μέθοδο των πεπερασμένων στοιχείων, καθώς και την ανάπτυξη μεθόδων πολυκριτηριακής βελτιστοποίησης χρησιμοποιώντας υπερυπολογιστές!
Συγχαρητήρια!