Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Έναρξη των Εκδηλώσεων του «¨Έτους Ελλάδας¨ στη Ρωσία»

 Με τα εγκαίνια της Έκθεσης του Μαρμάρινου Αγάλματος της Αρχαϊκής Κόρης 670 από τις συλλογές του Μουσείου Ακρόπολης, στο Μουσείο Ερμιτάζ, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, έγινε την Παρασκευή 8 Απριλίου η έναρξη του Ελληνικού Προγράμματος του «¨Έτους Ελλάδας¨ στη Ρωσία»!
Την πανηγυρική έναρξη κήρυξε από Ελληνικής Πλευράς ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και o υπουργός Πολιτισμού της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης της Ρωσίας!
Στην τελετή των εγκαινίων της Κόρης 670 στο Ερμιτάζ παραβρέθηκαν επίσης, ο γενικός πρόξενος στην Αγία Πετρούπολη κ. Παναγιώτης Μπεγλίτης, ο ειδικός συντονιστής για το «Έτος Ελλάδας - Ρωσίας» πρέσβυς ε.τ. κ. Ηλίας Κλης, ο ειδικός εκπρόσωπος του Προέδρου Πούτιν για το «Έτος Ρωσίας - Ελλάδας» πρέσβυς κ. Μιχαήλ Σβιντκόι!
Των εγκαινίων προηγήθηκε συνάντηση στο κυβερνείο της Αγίας Πετρούπολης του Έλληνα υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού και του κυβερνήτη της Αγίας Πετρούπολης και επιβεβαιώθηκαν η ιστορική σχέση Ελλάδας - Ρωσίας κι οι αλληλένδετοι δεσμοί φιλίας μεταξύ των δύο χωρών, μς τις δράσεις που θα αναπτυχθούν στη διάρκεια του Έτους για την ενίσχυση της συνεργασίας της Χώρας μας με τη Ρωσία!
Συχγαρητήρια!