Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Ελληνικός Πολιτισμός: «Θεοί και Θνητοί στον Όλυμπο: Αρχαίο Δίον, η πόλη του Δία» στη Νέα Υόρκη

Το Ωνάσειο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Υόρκης, στην καρδιά του Μανχάταν, προσφέρει στο κοινό μια σπάνια Αρχαιολογική Έκθεση, στη διάρκεια ενός τριμήνου αφιερωμένου στη θεματική «Θεοί και Θνητοί»! Ο Όλυμπος, η κορυφή του οποίου ήταν γνωστή στην Αρχαιότητα ως η κατοικία των θεών, παρέχει την πραγματική και συμβολική τοποθεσία για αυτό το ευρείας κλίμακας πρόγραμμα! Περισσότερα από 90 εκθέματα μεταξύ των οποίων, ψηφιδωτά, γλυπτά, κοσμήματα, κεραμικά, νομίσματα, γυάλινα αντικείμενα και εργαλεία, τα οποία χρονολογούνται από το 10ο αι. π.Χ. έως τον 4ο αι. μ.Χ.θα εκτεθούνε στη Νέα Υόρκη για πρώτη φορά!
Η έκθεση «Θεοί και Θνητοί στον Όλυμπο: Αρχαίο Δίον, η Πόλη του Δία», που θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 18 Ιουνίου, διερευνά τη σχέση μεταξύ της καθημερινής ζωής στην Αρχαία Πόλη, που ήταν χτισμένη στις υπώρειες του Ολύμπου, και της μυθολογικής κατοικίας των Ελλήνων Θεών στην κορυφή του! Οι υπεύθυνοι της Έκθεσης δήλωσαν στο επίσημο ανακοινωθέν:
¨Αυτή την άνοιξη, παρουσιάζουμε μια μεγάλη έκθεση και προγράμματα για το κοινό, που αντλούν έμπνευση από την Ελληνική μυθολογία και μεταφέρουν τη συζήτηση στο παρόν. Εισερχόμαστε σε ένα διάλογο με την Αρχαία και σύγχρονη τέχνη, τις Αρχαίες και σύγχρονες ιδέες, εμπνεόμενοι από τη ζωή στην Αρχαία Πόλη του Δίου και το φυσικό περιβάλλον του Ολύμπου, στοχαζόμενοι πάνω στη θεία και την ανθρώπινη κατάσταση, πάνω στο αιώνιο και το εφήμερο. Προσφέροντας προγράμματα για όλες τις ηλικίες, παρέχουμε ένα φόρουμ για δημιουργική, πρωτότυπη σκέψη σχετικά με την Κλασική Πολιτιστική Κληρονομιά και τη σχέση της με το σήμερα¨!
¨Η έκθεση “Θεοί και Θνητοί στον Όλυμπο: Αρχαίο Δίον, η πόλη του Δία”, στόχο έχει να προσφέρει στους επισκέπτες μια αίσθηση του Δίου, μέσω της παρουσίασης ορισμένων από τα σημαντικότερα ευρήματα, καθώς και να τους συστήσει στο θαύμα του φυσικού περιβάλλοντος που ενέπνευσε τους Αρχαίους να διαμορφώσουν ένα ιερό κέντρο στους πρόποδες του Ολύμπου¨!  Οι Θαμώνες θα έχουν την δυνατότητα να συζητήσουν για την έκθεση και τα ζητήματα που αυτή θέτει για το σήμερα επάνω στο αντικείμενό τους, με αναγνωρισμένους Φιλοσόφους!
Συγχαρητήρια!