Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Αθήνα: Εκδηλώσεις και Δρώμενα της Λαμπρής στην Πόλη όλη την Εβδομάδα

Από 20 έως 27 Απριλίου, όπως ανακοίνωσε ο δήμος της Αθήνας με σεβασμό και κατάνυξη, Θρησκευτικές Μελωδίες, Μουσικές, Άριες και Ύμνοι θα αγκαλιάζουν την Πόλη, ενώ τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα με τα Έθιμα και την Παράδοσή μας, για μικρούς και μεγάλους, θα περιλαμβάνουν Εκδηλώσεις στα Μουσεία, στους Κήπους, στην Πινακοθήκη και τις Βιβλιοθήκες της Πόλης καθώς και τα υπόλοιπα Πολιτιστικά Κέντρα των όμορων διαμερισμάτων!
Το Εορταστικό Πρόγραμμα ξεκινά την Τετάρτη 20 Απριλίου στα Πολιτιστικά Κέντρα, τα Θέατρα και τους Χώρους των Αθηνών με τα Ελληνικά Δρώμενα: 
«Περιφορά Αναστάσεως»,
«Το Πάσχα μας εμπνέει...»,
«Φτιάχνουμε το δικό μας πασχαλινό ημερολόγιο» 

και
«Ανθεστήρια και Μαγιόξυλα στην Αθήνα», με την συμμετοχή από
Συναυλίες Ύμνων, Προσευχές κι Εγκώμια της Μεγάλης Εβδομάδας καθώς κι ασκήσεις Χειροτεχνίας, όπως κατασκευές Εορταστικών Λαμπάδων! 
Και φέτος το δείγμα του Ελληνικού Πολιτισμού μας, μέσω της Χριστιανικής μας Παγκόσμιας Θρησκείας παίρνει σάρκα κι οστά με ποικίλες Εκδηλώσεις και την Ελληνική Εκκλησία μας ρυθμιστή στο πρόγραμμα, θυμίζοντας την Ανάσταση του Κυρίου μας ο οποίος  μέσω του παντοδύναμου Αναστάσιμου Φωτός ανήλθε εις τους Ουρανούς, ως αναπόσπαστο κομμάτι Αναλαμπής και γεγονός ορόσημο (αφού μετρούμε 2016 χρόνια μετά την θεία Γέννησή Του) ολόκληρου του κόσμου, θέτοντας μερικές από τις γερές βάσεις του Ελληνισμού! Ο καθένας παίρνει την θέση που του αναλογεί, όπως ακριβώς το έθεσε η Ιστορία μας κι εδώ! Ο Ελληνισμός στις Παρυφές και τα κόπρανα στα κόπρανα.
*Στην Λάρισα υπενθυμίζεται πως την Μεγάλη Δευτέρα και την Μεγάλη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή «Οι Λαμπάδες της Λαμπρής», δείγμα των Εορταστικών Εκδηλώσεων που ακολουθούν, που θα περιλαμβάνει την κατασκευή Λαμπάδων απ΄τους μικρούς, με την συμμετοχή του Ιστορικού Λαογραφικού Μουσείου Λάρισας!
Συγχαρητήρια!