Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ολοκληρώνεται το Μνημείο των πεσόντων του 5ου Συντάγματος των Θεσσαλών στο ¨Ύψωμα 731¨ | Δημιουργία του ¨Πάρκου των Ηρώων¨

http://tv-10.gr/admin/ckeditor/filemanager/userfiles/simaia2.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-bReN2ya7YfQ/UkG0BPqu68I/AAAAAAADw5Y/nAb949cekpc/s1600/001.jpg
Οι ¨Σύγχρονες Θερμοπύλες¨!
 Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες του Μνημείου των Ηρώων του ''Έπους του Σαράντα'',που έπεσαν στη μάχη του Υψώματος 731 απο το ηρωικό 5ο Σύνταγμα Θεσσαλών!
Το ¨Πάρκο των Ηρώων¨: Ένα καλλιτέχνημα μέσα σε ένα πάρκο αντάξιο των ηρώων που έπεσαν στο Ύψωμα 731 αποτελούμενο όπως είπε ο γλύπτης κ.Ριζόπουλος από δύο Πυραμίδες απο 17 μέτρα η κάθε μια!
Η μία πεσμένη στο έδαφος δείχνει τον αγώνα των Ελλήνων αλλά και η όρθια πυραμίδα που συμβολίζει την Ελπίδα !
Στο πίσω μέρος του μνημείου θα αναγράφονται τα 440 ονόματα των πεσόντων ηρώων του Συντάγματος των Θεσσαλών και 28 μπρούντζινους Σταυρούς συνοδευόμενοι αφιερωμένοι στους στους 28 αγνοούμενους που δεν βρέθηκαν ακόμη!
Στο εμπρός μέρος του μνημείου θα ειναι ο Πολεμιστής τραυματίας Στρατιώτης πεσμένος στο έδαφος, ενώ το μνημείο θα φυλάσεται απο δύο πολυβολεία!
Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων υπεύθυνος της κατασκευής του Μνημείου με τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας ευελπιστεί να το τελειώσει το έργο πριν το Χειμώνα!
Το Πάρκο των Ηρώων θα είναι ενας τόπος αναψυχής με βοηθητικούς χώρους ,παρκιν, πρόσβαση για Αμεα αλλά και φυτά και δένδρα περιμετρικά του Πάρκου των Ηρώων!
Εντός του μνημείου της και της ¨πεσμένης Πυραμίδας¨ θα φυλάσσονται κειμήλια ,προσωπικά αντικείμενα των ηρώων αλλά και η Πολεμική Σημαία του 5ου Συντάγματος!

Η Σημαία φυλάσσεται τώρα στη ΣΜΥ μετά από την παράδοσή της δια χειρός Α/ΓΕΕΘΑ σε τελετή Απονομής Σημαίας στον Διοικητή της Σχολής απο τον Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Τσέλιο!