Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Επέστρεψαν τα ¨Χρυσά Κορίτσια¨ του πόλο μας από τη Νίκη στην Κωνσταντινούπολη - Η Εθνική Ομάδα Πόλο των Ελληνίδων Νεανίδων με το μετάλλιο στο στήθος

http://3.bp.blogspot.com/-vgVMo2LvE6Q/Ui4rAMZ2rvI/AAAAAAADsxs/Z5II0KH5wl8/s320/D2F4C6952C9D0CBDF5D44883E6EF2ED0.jpg
Με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος έφτασαν το απόγευμα της Δευτέρας στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας πόλο Νεανίδων, μετά το Ευρωπαϊκό της Κωνσταντινούπολης!
Σε κλίμα ενθουσιασμού και με τους δικούς τους ανθρώπους να τις περιμένουν επέστρεψαν οι Νεανίδες μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης!
Πλήθος κόσμου, ανάμεσα τους και ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώργος Κατσαρός, ο έφορος της Ομοσπονδίας, Χαράλαμπος Τρούλος και η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού, Κυριακή Γιαννακίδού, υποδέχτηκαν τα κορίτσια με θερμά χειροκροτήματα!
Για την εμπειρία της κατάκτησης της πρώτης θέσεις και την πίστη που υπήρχε σ’ αυτή την ομάδα μίλησε η Ελευθερία Πλευρίτου:
«Για ακόμα μια φορά η Ελλάδα βρίσκεται στο υψηλότερο βάθρο μιας διεθνούς διοργάνωσης και είμαστε πολύ χαρούμενες και περήφανες γι’ αυτό. Πιστεύαμε από την αρχή ότι θα τα πάμε καλά, βλέπαμε ότι παιχνίδι με παιχνίδι ήμασταν καλύτερες και, τελικά τα καταφέραμε»,
«Πιστεύω πως μπορούμε να παραμείνουμε σε υψηλό επίπεδο και στα επόμενα τρία χρόνια, όπου γίνεται η Ολυμπιάδα, αρκεί να δουλέψουμε σωστά, όπως δουλεύουμε και τώρα! 
Από την πολιτεία χρειαζόμαστε μόνο το κατάλληλο περιβάλλον για προπόνηση, δηλαδή μια καθαρή πισίνα και ζεστό νερό στις ντουζιέρες».
Από την άλλη, η Ιωάννη Χυδηριώτη αναφέρθηκε στην στήριξη που υπήρξε απ’ τις οικογένειές των αθλητριών, τονίζοντας πως στόχος είναι η εκπλήρωση του Ολυμπιακού ονείρου:
«Μας στήριξαν πάρα πολύ οι γονείς μας, οι οποίοι ήταν μαζί μας. Ήταν πολύ ωραία γιατί είχαμε κοντά μας δικούς μας ανθρώπους, που ξέρανε πόσο προσπαθήσαμε και τι περάσαμε!»
«Για μένα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ένα όνειρο, το οποίο ελπίζω να πραγματοποιηθεί. Βέβαια, είναι κάτι πολύ μακρινό αυτή τη στιγμή, αλλά σίγουρα το σκεφτόμαστε. Ελπίζω να φτάσουμε εκεί μια μέρα!»!
Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας!