Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Πραγματοποιήθηκαν τα γενέθλια της Μεραρχίας «Μακεδονία» στην Καβάλα

 
 Την γενέθλια ημέρα της γιόρτασαν οι 
Έλληνες αξιωματικοί, στελέχη, οπλίτες και το πολιτικό προσωπικό της 20ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας «Μακεδονία», που έχει την έδρα της στην πόλη της Καβάλας, απόγονο της Ένδοξης Μεραρχίας Ιππικού!
 Ο εορτασμός πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο «Καρακώστα», στην περιοχή του Αγίου Λουκά, παρουσία του διοικητή της Μεραρχίας, υποστράτηγου Σπυρίδωνα Δαβιτίδη του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φ.Ν.Θ. κ.κ. Προκοπίου, και των διοικητών των τριών Ταξιαρχιών που υπάγονται στη δύναμη της Μεραρχίας!
 Η 20η ΤΘ Μεραρχία είναι «απόγονος» της ένδοξης Μεραρχίας Ιππικού του ελληνικού στρατού, η οποία συγκροτήθηκε το Νοέμβριο του 1921 και έλαβε μέρος στις επιχειρήσεις της Μικρασιατικής εκστρατείας. Στον ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940, σημείωσε τις γνωστές επιτυχίες στα αλβανικό μέτωπο.
 Το Δεκέμβριο του 1956 μετασχηματίστηκε σε Τεθωρακισμένη Μεραρχία και τα τελευταία χρόνια, της ανατέθηκε η φύλαξη της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας. Από την 20η ΤΘ Μεραρχία πέρασαν χιλιάδες αξιωματικοί και οπλίτες. Με την πάροδο των χρόνων ο εξοπλισμός της βελτιώθηκε και σήμερα, όπως αναφέρθη στην ημερήσια διαταγή, αποτελεί μία σύγχρονη μονάδα , «αιχμή του δόρατος» των ενόπλων δυνάμεων στην περιοχή!