Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Ελληνισμός: Διδακτέο μάθημα τα Αρχαία Ελληνικά στη Μελβούρνη | Το έργο του Νίκου Καζαντάκη στο ¨Λύκειο Θίερς¨της Μασσαλίας

  Διδακτέο μάθημα τα Αρχαία Ελληνικά στη Μελβούρνη
Η αρμόδια υπηρεσία Προγραμματισμού Σπουδών και Αξιολόγησης της Βικτώριας, ενέκρινε την αίτηση της ¨Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας¨,
 να προσφέρει από το 2014 το μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών σε Βικτoριανό (VCE) !
Σημειώνεται ότι οι μαθητές που επιλέγουν το μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών σε αυτό το επίπεδο θα ωφελούνται ιδιαίτερα καθώς έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέχρι 15 πρόσθετα μόρια στην τελική αξιολόγηση της επίδοσής τους!
Για να μπορέσει ένας μαθητής να κάνει τα Αρχαία Ελληνικά, θα πρέπει να τα έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον δύο χρόνια πριν!
Το σχολείο της Κοινότητας προσφέρει τα Αρχαία Ελληνικά από την Α' Γυμνασίου, για να καλυφθεί η απαιτούμενη διδακτέα ύλη με αργό και μεθοδικό ρυθμό, ούτως ώστε οι μαθητές να μάθουν καλύτερα τη γλώσσα και να ενταχθούν με μεγαλύτερη άνεση στα τμήματα του επιπέδου!
«Η παιδεία αποτελεί προτεραιότητα για την Κοινότητά μας που επενδύει πολλά στη διατήρηση και προώθηση της γλώσσας μας και του πολιτισμού μας,» δήλωσε ο συντονιστής εκπαίδευσης της Κοινότητας κ. Θόδωρος Μάρκος!
«Το γεγονός αυτό είναι πολύ σημαντικό τόσο για τα σχολεία μας όσο και για τον οργανισμό μας, καθώς είμαστε το μοναδικό Ελληνικό Σχολείο από τα πολλά στη Μελβούρνη με τέτοια άδεια.! Προσφέρουμε το μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών τα τελευταία τρία χρόνια και ήδη μαθητές μας είναι έτοιμοι να ενταχθούν στο νέο τμήμα του εκπαιδευτικού επιπέδου!

 Το έργο του Νίκου Καζαντάκη στο ¨Λύκειο Θίερς¨της Μασσαλίας
Στις 19 Νοεμβρίου 2013, στο ¨Λύκειο Θίερς¨ της Μασσαλίας, πραγματοποιήθηκε διάλεξη με τίτλο: «Το έργο και η σκέψη του Νίκου Καζαντζάκη»!
Η διάλεξη οργανώθηκε από την κα Μουσικούδη Ιωάννα, φιλόλογο, υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στη Μασσαλία!
Η κυρία Ιωάννα Μουσικούδη είναι υπεύθυνη διδασκαλίας της Ελληνικής Φιλολογίας στο Λύκειο! 

Από τους μαθητές του ελπίζουμε να αναδειχθούν οι μελλοντικοί Φιλέλληνες!