Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Χριστούγεννα στην Πάτρα - Ντυμένη γιορτινά η πρωτεύουσα της Αχαΐας

Έναρξη της λειτουργίας των χριστουγέννων στην πλατεία Γεωργίου έκανε ο Δήμος Πατρέων! 
Οι δρόμοι έχουν γεμίσει από Χριστούγεννα και γιορτινά τοπία στο κλίμα των Εορτών!
Μεγάφωνα με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια ομορφαίνουν το όλο σκηνικό στην πόλη!
Το χριστουγεννιάτικο χωριό, ένα μεγάλο χωριό γεμάτο παιδική χαρά για μικρούς και μεγάλους, κατασκευάστηκε και φέτος από το καρναβαλικό συνεργείο του Δήμου!
¨Πλημμυρρίζει¨ από κόσμο το κέντρο της Πάτρας, σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, κάθε ημέρα, άκρως χριστουγεννιάτικη και εορταστική!
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου είναι απροσπέλαστος από μανάδες, παιδιά και ηλικίες κάθε λογής πολίτη!
Στην πλατεία Γεωργίου όπου ο Δήμος έχει στήσει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι χαζεύουν με τις εντυπωσιακές κατασκευές του Καρναβαλικού Εργαστηρίου, γλυκαίνονται στα καραμελόσπιτα ενώ πάρα πολλά πιτσιρίκια κάνουν βόλτα με το τραινάκι!
Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά σε όλη την Πρωτέυουσα της Αχαΐας και τις ευρύτερές της περιοχές!