Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Το ¨Μουσείο της Ακρόπολης¨ σε Γιορτινό Κλίμα


http://www.theacropolismuseum.gr/sites/default/files/styles/box_image/public/box8.png?itok=19WGdDW_
Δώρα που χάριζαν στους θεούς, αλλά και γλυκίσματα από υλικά που χρησιμοποιούνταν στην Aρχαιότητα, θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν οι μικροί φίλοι του Μουσείου Ακρόπολης, που θα το επισκεφτούν τη φετινή εορταστική περίοδo! Εκπλήξεις όμως επιφυλάσσονται και στους ενήλικες, όπως οι θεματικές παρουσιάσεις για τις «Γιορτές της Αρχαίας Αττικής» ή οι Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες μουσικές μελωδίες που θα ακουστούν στο ισόγειο.
Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, το Μουσείο θα καλωσορίσει για πρώτη φορά το Μουσικό Σχολείου Ιλίου με γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα από την Ορχήστρα Πνευστών Οργάνων στον χώρο του ισογείου. Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν γιορτινές μελωδίες από το ιστορικό μουσικό σχήμα της Στρατιωτικής Μουσικής Αθηνών (ΑΣΔΥΣ), υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Λοχαγού Μιχαήλ Χασούρη, στο ισόγειο του Μουσείου. To γούρι του 2014, ένα φίδι, ο φύλακας του Ερεχθείου στην Ακρόπολη κι ο θεός Δίας Μειλίχιος που αγαπούσε τους ανθρώπους και τους χάριζε πλούτη. Ένα τέτοιο φίδι απεικονίζεται στην εντυπωσιακή στήλη του Σίλωνα του 4ου αι. π.Χ., από τη νότια πλαγιά της Ακρόπολης! Τα παιδιά θα περιηγηθούν στις αίθουσες του Μουσείου στο πνεύμα της γιορτής των Χριστουγέννων. Με ευφάνταστα παιδικά εργαστήρια, θεματικές παρουσιάσεις για ενήλικες, Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες μελωδίες, οικογενειακά αρχαιολογικά παιχνίδια, κεράσματα και πολλές ακόμη εκπλήξεις, το Μουσείο Ακρόπολης θα υποδεχθεί τους επισκέπτες του στις 21, 22, 28 και 29 Δεκεμβρίου 2013.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, τα παιδικά εργαστήρια «Δώρα για θεούς και ανθρώπους», «Η Ειρεσιώνη» και «Αρχαία γλυκίσματα στο Μουσείο» και την παρουσίαση για ενήλικες με θέμα «Γιορτές της αρχαίας Αττικής».
Ημέρες και ώρες εργαστηρίου για παιδιά: Σάββατο 21 Δεκεμβρίου & Σάββατο 28 Δεκεμβρίου: 11 π.μ. & 5 μ.μ. Κυριακή 22 Δεκεμβρίου & Κυριακή 29 Δεκεμβρίου: 5 μ.μ. & 6 μ.μ. Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά 8-12 ετών! (Το Μουσείο θα παραμείνει κλειστό 25/12 και 26/12 και 1/1) 
Καλές γιορτές και καλή διασκέδαση!