Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Και η πόλη μας, Λάρισα ντυμένη στα γιορτινά - Κάθε δρόμος και γωνιά της πόλης μια γέννηση του Χριστού

http://mariodjofficial.blogspot.gr/
Η πόλη μας, Λάρισα, έδωσε επίσημα το εναρκτήριο λάκτισμα των Χριστουγέννων από τις 6 Δεκεμβρίου, με την φωταγώγηση του δήμου σε όλους τους δρόμους της και του μεγάλου  Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο κέντρο της πόλης, όμως οι πολίτες από πριν έχουν στολίσει τα καταστήματά τους, τα διαμερίσματά, τις πολυκατοικίες και τις οικίες τους!
Ήδη λειτουγεί το Χριστουγεννιάτικο ωράριο στην πόλη της Λάρισας!
Για κάθε επισκέπτη κάθε γωνιά είναι και μια μικρή γέννηση του Χριστού στην πόλη μας! 
Το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι στολισμένο από τις 6 Δεκεμβρίου στην πλατεία του Κέντρου και είναι το σημείο για κάθε μικρό και μεγάλο, ώστε να μοιραστεί στιγμές με την παρέα του και τους συγγενείς του! 
 http://www.haniotika-nea.gr/media/2013/12/fot2-e1386704270321-300x225.jpg
Επίσης το Παραδοσιακό Χωριό, ένα δρώμενο στο κέντρο και σε πολλές συνοικιακές περιοχές της πόλης μας με πολλές Ελληνικές Χριστουγεννιάτικες Λιχουδιές όπως,
Χριστόψωμα, βασιλόπιτες, τσουρέκια, μελομακάρονα και άλλες Ελληνικές Λιχουδιές, κοσμεί τα περίπτερα των Παραδοσιακών Συλλόγων και Φορέων της Λάρισας στους πεζόδρομους και στις συνοικίες της πόλης μας και ¨σπάνε¨ τις μύτες των περαστικών!
Μια μεγάλη Φάτνη που στολίζει επίσης τον χώρο στο κέντρο της Πλατείας δίπλα από το Χριστουγεννιάτικο στολισμένο δέντρο αποτελεί όαση παιχνιδιού για τους μικρούς επισκέπτες!
Τα καταστήματα και οι καφετέρειες προσφέρουν μια μόνιμη Χριστουγεννιάτικη οπτασία, ενώ
Εορταστικά Δρώμενα πραγματοποιούνται σε όλη την πόλη, όπως  η ¨Αυλή των Χριστουγέννων¨ όπου μικροί και μεγάλοι μπορούνε να ζήσουν την μαγεία των Χριστουγέννων, με όλη τη γιορτινή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και θαλπωρή! 
Επίσης οι κωμοπόλεις και τα χωριά της Λάρισας -Τύρναβος, Γιάννουλη, Αμπελώνας, Φαλάννη, Νίκαια κλπ-  έχουν φορέσει το ίδιο τα γιορτινά τους!
Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά σε όλη την Λάρισα!