Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Εγκώμια για την ¨Αθηναϊκή Ριβιέρα¨

Εκτενέστατο τουριστικό αφιέρωμα στην Αθήνα περιλαμβάνεται στην εφημερίδα του Σίδνεϊ ¨Σάντει Τέλεγκραφ¨! 
Η περιηγήτρια Αμάντα Δαρδάνις, καταγράφει εντυπωσιασμένη από την ¨Αθηναϊκή Ριβιέρα¨, τις πολλαπλές επιλογές που δίνονται στον επισκέπτη να ανακαλύψει τη νησιωτική μαγεία της Αθήνας! 
Αναφέρεται χαρακτηριστικά στις παραλίες στα νότια του λεκανοπεδίου, οι περισσότερες εκ των οποίων διαθέτουν γαλάζια σημαία, σε μία ακτογραμμή δεκάδων χιλιομέτρων, στα τουριστικά και αρχαιολογικά αξιοθέατα λίγα μόνο χιλιόμετρα μακριά, όπως είναι το Σούνιο και ο Ναός του Ποσειδώνα, με τη μαγευτική θέα που προσομοιάζει εκείνη της Σαντορίνης, αλλά και στην πληθώρα γαστρονομικών επιλογών, εστιατορίων αλλά και καταλυμάτων ¨υψηλότατων προδιαγραφών¨!
Τέλος, επισημαίνει ότι ο επισκέπτης «έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει την ¨Αθηναϊκή Ριβιέρα¨ και το σύνολο των επιλογών που έχει να προσφέρει, χάρη στις ευνοϊκές καιρικές συνθήκες, ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες!

Εξάλλου σε νεοζηλανδικό έντυπο δημοσιεύεται εκτενές αφιέρωμα στη Σαντορίνη!
Η περιηγήτρια επισκέπτεται τις δημοφιλείς παραλίες της Σαντορίνης, περιγράφει εντυπωσιασμένη το φυσικό τοπίο, την αρχιτεκτονική των σπιτιών, που μοιάζουν με σπηλιές, αλλά και τη γενικότερη ατμόσφαιρα, που καθιστούν το νησί τόπο μαγικό και ονειρεμένο, σωστό παράδεισο εικόνες που ανταποκρίνονται πλήρως στην εξαιρετική φήμη του νησιού στο εξωτερικό, όπως αναφέρει!